2016-10-31 21:00:18
Φωτογραφία για Πέφτει το τηλεφώνημα στον Λέτο
Ο πιο παραγωγικός παίκτης του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο μέχρι σήμερα. Ο Αργεντινός επιθετικός του «τριφυλλιού» έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και αποδεικνύει πως έχει το ένστικτο του… killer. Είναι δεδομένο πως ο «Σέμπα» θα ξεπεράσει τα περσινά του τέρματα, όταν σε 12 αγώνες σημείωσε 5 γκολ, ενώ ήδη φέτος έχει φτάσει τα 4, έστω και αν δεν είναι στις βασικές επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Λέτο είναι πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μαζί με τον Μπεργκ, έχοντας 4 γκολ σε 15 τελικές προσπάθειες και αποδεικνύει συνεχώς πως αποτελεί μεγάλη υπόθεση για τους «πράσινους» να τον έχουν στο ρόστερ τους.

Το θέμα είναι αν θα τον έχουν και την επόμενη σεζόν, μιας και το συμβόλαιο του Αργεντινού τελειώνει το καλοκαίρι και προς το παρόν δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα. Μάλιστα ο Αργεντινός με δηλώσεις του την Κυριακή το απόγευμα δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το συγκεκριμένο γεγονός, λέγοντας πως αν χρειαστεί να δώσει το τηλέφωνο του, τότε θα το κάνει! Τι σκοπεύει να κάνει, όμως, η διοίκηση του Παναθηναϊκού με τον Αργεντινό; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του, αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου ακολουθεί η διακοπή και η ομάδα δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις
. Είναι αλήθεια πως τόσο στη διοίκηση, όσο και στον Στραματσόνι, υπήρξε προβληματισμός σχετικά με την κατάσταση που θα ήταν ο Λέτο μέσα στη σεζόν και αν θα μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Από τη στιγμή που ο Αργεντινός δείχνει πως μπορεί να το κάνει και ήδη μετράει τέσσερα γκολ σε ισάριθμους αγώνες, ενώ ανταποκρίνεται και σε ολόκληρα παιχνίδια πια, δεν υπάρχει λόγος να καθυστερεί μια υπόθεση που θα χαροποιήσει και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος θέλει τον Αργεντινό για πάντα στην ομάδα του.

Πηγή: panathinaikos24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ