2016-11-01 11:56:06
Φωτογραφία για Θανατηφόρο στον Δομοκό: Απολογήθηκε ο οδηγός της νταλίκας
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Δομοκού από τον ξαφνικό θάνατο του παπα Στέλιου και του Χρήστο Καμαρίτσα, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του οικισμού των Μεταλλείων.

Ο 81χρονος ιερέας και ο 86χρονος ψάλτης τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν το μπλε Nissan που οδηγούσε ο παπα Στέλιος συγκρούστηκε με νταλίκα.

Οι δύο άνδρες επέστρεφαν από κηδεία και στη προσπάθειά τους να βγουν στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού, το αυτοκίνητό τους χτυπήθηκε από το μεγάλο όχημα. Και οι δύο σκοτώθηκαν επιτόπου.

Συγκλονισμένος είναι όμως και ο οδηγός της νταλίκας που κατάγεται από την Υπάτη.

Σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του Παναγιώτη Φώσκολο. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ η υπόθεση θα πάρει δρόμο της δικαιοσύνης με την δικογραφία που θα σχηματιστεί.

Ο 40χρονος άνδρας δεν μπορεί να πιστέψει τι διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο άνθρωποι.

Ευτυχώς όμως στάθηκε ψύχραιμος και κατάφερε αμέσως μετά τη σύγκρουση να κρατήσει την νταλίκα που δεν δίπλωσε.

Σε διαφορετική περίπτωση και αν λάβουμε υπόψιν πως την ώρα εκείνη η κίνηση στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού στο ρεύμα προς Λαμία ήταν ιδιαίτερα αυξημένη λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του τριημέρου, ίσως αυτή τη στιγμή να θρηνούσαμε ακόμη περισσότερα θύματα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ