2016-11-01 22:36:07
Φωτογραφία για Ο νέος εραστής της Madonna είναι μόλις 14 χρόνια μικρότερος της
Η Madonna δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει με τις επιλογές των εραστών της, γιατί όποιο αρσενικό και αν βάλει στο μάτι ξέρει να το κατακτά. Η 58χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο γνωστό εστιατόριο «M» του Λονδίνου, μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Idris Elba, να περνά ρομαντικές στιγμές χωρίς να την ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

Το φιλί που αντάλλαξαν η Madonna και ο Elba στο ρομαντικό δείπνο, ήταν η αιτία για να αναζωπυρωθούν οι φήμες περί ειδυλλίου. To «Material Girl» εμφανίστηκε επίσης, κατά την διάρκεια του kickboxing αγώνα του Idris Elba, για λογαριασμό του  TV show, Idris Elba: Fighter, κοντά στο ρινγκ όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω. Ο αγώνας αυτός ανήκει σε ένα κομμάτι από μια σειρά ντοκιμαντέρ του «Discovery» που θα βγει στον αέρα τον επόμενο χρόνο, στο οποίο ο 44χρονος ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπος με προκλήσεις προκειμένου να γίνει επαγγελματίας kickboxer.

Το νέο ζευγάρι μετρά χρόνια γνωριμίας, αλλά τώρα μάλλον βρέθηκε η κατάλληλη στιγμή για να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους. Επίσης, ο ο Idris Elba είχε κάνει και μία εμφάνιση στο παρελθόν ως DJ, συγκεκριμένα το 2015, στην μουσική περιοδεία Rebel Hearts Tour της Madonna στην Γερμανία.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
American Bar TELIKA H FORMULA 1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
American Bar TELIKA H FORMULA 1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ