2016-11-02 19:41:18
Φωτογραφία για Λαμία: Γιατί ο διοικητής του Νοσοκομείου έκλεισε τις πόρτες στα Τοπικά ΜΜΕ [video]
Δεν επέτρεψε σήμερα στα Τοπικά ΜΜΕ να μπουν μέσα στο νοσοκομείο για να καλύψουν... την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, ενώ χθες βράδυ "υποδέχτηκε" με ανοιχτές αγκάλες την κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού STAR της Αθήνας και έκανε μάλιστα και δηλώσεις.

Ο Δρ. Παναγιώτης Ζυγούρης πέρα από το ότι έχει "καταφέρει" μέσα σε λίγους μήνες να πάει από το κακό στο χειρότερο το νοσοκομείο της Λαμίας, τώρα κλείνει την πόρτα του νοσοκομείου στα Τοπικά Μέσα, γιατί προφανώς δεν του είναι αρεστά, αφού του ασκούν έντονη κριτική.

Σήμερα λοιπόν δεν επέτρεψε στους εκπροσώπους των Τοπικών ΜΜΕ να μπουν στο νοσοκομείο για να καλύψουν την επίσκεψη Μπακογιάννη - Καραϊσκου, που αφορούσε στα προβλήματα του νοσοκομείου, με την δικαιολογία ότι χθες μπήκε "κρυφά" στο νοσοκομείο Λαμίας τηλεοπτικό συνεργείο του STAR της Αθήνας !!!!

Όπως θα δείτε όμως στο ρεπορτάζ που ακολουθεί και έπαιξε στο χθεσινοβραδινό δελτίο του STAR, μόνο κρυφά δεν μπήκε το συνεργείο στο νοσοκομείο. Αντιθέτως τους άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες στα χειρουργεία και μέσα στα επείγοντα, ενώ ακόμη και ο ίδιος ο Διοικητής Δρ. Παναγιώτης Ζυγούρης έκανε δηλώσεις στην κάμερα.

Δείτε το ρεπορτάζ του Βασίλη Γκούμα:
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ