2016-11-03 12:29:09
Φωτογραφία για Στέλιος Κρητικός: Η φωτογραφία από την βάπτιση της κόρης του και η απίστευτη σύμπτωση που αποκάλυψε
Την όμορφη κόρη τους βάφτισαν ο Στέλιος Κρητικός και η σύζυγός του, Κάτια Παπαδοπούλου, δίνοντάς της το όνομα Κόμησσα, πίσω από το οποίο υπάρχει μία απίστευτα γλυκιά σύμπτωση!

Το μυστήριο έγινε την Κυριακή που μας πέρασε, στην Θεσσαλονίκη, με νονούς της μικρής τον Μάρκο Σεφερλή, που έχει παντρέψει το ζευγάρι και τον Στέλιο Παπαδόπουλο, παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων.

Η μπέμπα, που ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο, πήρε το όνομά της από την μητέρα του ηθοποιού. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πριν από περίπου 65 χρόνια, σε ένα εκκλησάκι στην Σύμη, η μητέρα του βαπτίστηκε Κόμησσα και ήταν του Στυλιανού και της Αικατερίνης, όπως δηλαδή και η κορούλα του!

Και το όνομα αυτής Κόμησσα !!!!!!Του Στυλιανού και της Αικατερίνης !!!! Μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς πριν απο 65 χρόνια περίπου, σε ένα εκκλησάκι στην Σύμη,ο παππούς και η γιαγιά μου, επίσης Στυλιανός και Αικατερίνη έδωσαν στην μητέρα μου αυτο το σπάνιο, ξεχωριστό και αρχοντικό όνομα !!!! Συμπτώσεις σπάνιες που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που έκαναν την ημέρα μοναδική !!!! Όσο για τους νονούς Μάρκο Σεφερλή και Στέλιο Παπαδόπουλο ευχομαι η μικρή να πάρει απο εκείνους την ανθρωπιά, τη γενναιοδωρία και την αποφασιστικότητα τους !!!!!!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ