2012-05-18 12:39:03
Φωτογραφία για Πως ερμηνεύονται οι τουρκικές προκλήσεις
Την ώρα που ό νέος Υπουργός Αμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος τόνιζε ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δεν θα υπάρξει διολίσθηση στα θέματα εθνικής κυριαρχίας δεν θα υπάρξει διολίσθηση, η Τουρκία έστελνε …24 αεροσκάφη να τον καλωσορίσουν!

Τα τουρκικά αεροσκάφη που παίρνουν μέρος σε άσκηση – τελειώνει σήμερα – κινήθηκαν σε 7 σχηματισμούς και έκαναν 3 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου – λίγες , με δεδομένο τον μεγάλο αριθμό αεροσκαφών.

Επιτελείς εκτιμούν ότι η αυξημένη παρουσία αεροσκαφών δεν φαίνεται σχετίζεται με το …τελετουργικό.Όμως αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική παρουσία στο Αιγαίο και γενικά η επίδειξη ισχύος , με τις κατάλληλες κινήσεις των Επιτελείων δεν έχει καμφθεί από την οικονομική κρίση.

Κάτι που αναγνώρισαν και οι απερχόμενοι υπουργοί εξαίροντας ηγεσία και αξιωματικούς, ενώ και οι τούρκοι, χωρίς να …ξεχνούν το …βιολί τους, δεν κάνουν, όπως φαίνεται κάτι που να δείχνει κλιμάκωση σε στρατιωτικό επίπεδο.

Σε αυτή την λογική εντάσσεται και η πρόκληση που έγινε τις προάλλες με την ακταιωρό , νοτίως της Ψερίμου.

Ο κ Φραγκούλης Φράγκος πάντως αποχαιρετώντας κατ ιδίαν στο γραφείο του τον κ Αβραμόπουλο έδωσε ένα δείγμα… των εκτιμήσεων -προτιμήσεων του:“Ελπίζω να έχω τη τύχη να σας ξαναδώ εδώ στο ΥΕΘΑ υπουργό”,του είπε!

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ