2012-05-18 12:40:03
Φωτογραφία για «Τρυφερές» περιπτύξεις για πρώην και αδελφή Μπαλοτέλι!
Το΄ χει η οικογένεια φαίνεται να απασχολεί με τα… τερτίπια της τα βρετανικά ταμπλόιντς, καθώς η Άμπιγκαϊλ Ενόκ - περισσότερο γνωστή ως αδελφή του Μάριο Μπαλοτέλι - «πιάστηκε» από τον φακό σε τρυφερές περιπτύξεις με την… πρώην του επιθετικού της Σίτι, Σάρα Τομάσι!

Φαίνεται πως δεν είναι μόνο ο «Σούπερ Μάριο» που έχει πέραση στο γυναικείο φύλο από την οικογένεια Μπαλοτέλι, καθώς σύμφωνα με την «Daily Star», το ίδιο μπορεί να ειπωθεί πλέον και για την αδελφή του!

Η τελευταία μάλιστα πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας σε τρυφερά ενσταντανέ με το μοντέλο Σάρα Τομάσι (πρώην του αδελφού της, γνωστή και από τη σχέση της με τον Ροναλντίνιο), η οποία επιβεβαίωσε την αδυναμία της για τις… μπάλες, μένοντας στην οικογένεια, αλλά περνώντας ωστόσο στο άλλο στρατόπεδο!

Σύμφωνα μάλιστα με τους Άγγλους, οι δυο καλλονές αντάλλαξαν «καυτά» φιλιά σε ιταλικό σπα και πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση του ίδιου του Μπαλοτέλι που δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται στη σκιά της αδελφής του! Πόσω μάλλον να του κλέβει (σ.σ. ποτέ δεν ξέρεις) τις ερωμένες!
Tsouvali
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ