2016-11-06 13:00:19
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό;
Μπορεί τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός να προσπάθησε να φτιάξει ένα ρόστερ το οποίο θα έχει βάθος και θα μπορεί να καλύψει προβλήματα που παρουσιάζονται στη διάρκεια της σεζόν στην ομάδα, πλην όμως, η μάστιγα των τραυματισμών έχει «χτυπήσει» πολύ σκληρά τους «πράσινους» και τους έχει προξενήσει αρκετά ζητήματα από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα. Από την προετοιμασία ακόμα, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είχε τη δυνατότητα να δουλεύει με όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού αρκετοί από αυτούς έβγαλαν προβλήματα και το χειρότερο από όλα είναι πως έβγαλαν μυϊκούς τραυματισμούς.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος στην προετοιμασία ήταν… μια μέσα, δυο έξω λόγω προβλήματος στον δικέφαλο. Σε παρόμοιο πρόγραμμα πήγε κι ο Σεμπάστιαν Λέτο στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδα, για να αποφύγει καταπόνηση στο γόνατό του και να μπορεί να είναι «φρέσκος» στη διάρκεια της σεζόνΤο ζήτημα των τραυματισμών αρχικά δεν είχε φανεί τόσο πολύ στον Παναθηναϊκό, όμως, τώρα έχουν συσσωρευτεί τέσσερις ποδοσφαιριστές που είναι νοκ-άουτ με μυϊκά προβλήματα και πρόκειται για παίκτες – κλειδιά του «τριφυλλιού» που μέχρι τώρα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι
. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός σε κάθε παιχνίδι του είχε τουλάχιστον από έναν απόντα λόγω τέτοιων προβλημάτων, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τυχαίο και φέρνει μεγάλο προβληματισμό στους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Η ομάδα του Στραματσόνι έχει βγάλει φέτος 15 μυϊκούς τραυματισμούς και έχει στερηθεί σημαντικούς παίκτες της σε πολύ κρίσιμους αγώνες. Ειδικότερα σε παιχνίδια όπως αυτό στο Βίγκο ή αυτό στη Βέροια, το «τριφύλλι» πήγε «μισό» λόγω προβλημάτων. Το θέμα, προφανώς, δεν είναι ο αριθμός των απόντων ή οι τραυματισμοί που μπορεί να προκύψουν φυσιολογικά στο ποδόσφαιρο. Διότι σε αυτούς, που συνέβησαν και στον Παναθηναϊκό με διαστρέμματα, κακώσεις και χτυπήματα που μπορεί να υπάρξουν στη διάρκεια της σεζόν σε κάθε παίκτη, στο «τριφύλλι» έχουν να αντιμετωπίσουν και το ζήτημα των μυϊκών τραυματισμών που έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά την ομάδα. Ειδικότερα όσο προχωράει η σεζόν, φαίνεται πως το πρόβλημα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο αντί να υπάρξει βελτίωση. Οι απουσίες λόγω μυϊκών τραυματισμών αυξάνονται κάθε μήνα στον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να δει και να λύσει ο Αντρέα Στραματσόνι με τους συνεργάτες του και με το ιατρικό τιμ. Διότι αν οι «πράσινοι» συνεχίσουν να βγαίνουν νοκ-άουτ με αυτόν τον ρυθμό, μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούν να… συμπληρώσουν ούτε αποστολή λόγω των απουσιών που θα συσσωρευτούν!

Πηγή: leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ