2016-11-06 13:13:12
Φωτογραφία για Θαυματουργό: Γευστικό φυσικό ρόφημα για την αποκατάσταση της υγείας του θυρεοειδούς
Χάρη στις ιδιότητές τους, τα συστατικά όπως το κράνμπερι μαζί με τα μπαχαρικά και το χυμό του λεμονιού μπορούν να συμβάλουν στην αποκατάσταση της υγείας του θυρεοειδούς, ενώ ανακουφίζουν από τα συμπτώματα που παρουσιάζονται.

Οι αλλαγές στο θυρεοειδή αδένα είναι πιο συνηθισμένες στις γυναίκες από ό,τι στους άντρες.

Γενικά υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες δυσλειτουργίας του θυρεοειδούς, όμως δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβετε ότι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο ορμονικό αδένα.

Μερικές φορές η κόπωση, η απάθεια και άλλες αλλαγές, όπως η τριχόπτωση ή η αύξηση του βάρους, συνδέονται με κάποιου είδους συναισθηματική διαταραχή, ακόμα και με κατάθλιψη.

Πριν όμως καταλήξετε στα δικά σας συμπεράσματα, πρέπει να δείτε ένα γιατρό.

Όταν η λειτουργία του θυρεοειδούς διαταράσσεται, μπορεί να υποφέρετε από υποθυρεοειδισμό ή υπερθυρεοειδισμό. Κάθε άτομο είναι μοναδικό και θα πρέπει να βρείτε την καλύτερη θεραπεία για τις ανάγκες σας.


Πρέπει επίσης να βελτιώσετε τις συνήθειές σας και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το να συμπεριλάβετε το παρακάτω γευστικό ρόφημα στη διατροφή σας θα μπορούσε να προσφέρει μεγάλη βοήθεια.

Ρίξτε μια ματιά λοιπόν!

Ένα γευστικό φυσικό ρόφημα για την αποκατάσταση του θυρεοειδούς αδένα σας

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό το φυσικό ρόφημα δεν θεραπεύει ούτε τον υποθυρεοειδισμό ούτε τον υπερθυρεοειδισμό.

Πρόκειται για ένα καθημερινό συμπλήρωμα για να φροντίσετε καλύτερα το θυρεοειδή αδένα σας και επομένως για να αντιμετωπίσετε συμπτώματα όπως:

Παρακάτω εξηγούμε τις ωφέλειες καθενός από τα συστατικά αυτού του ροφήματος.

Κράνμπερι

Το κράνμπερι είναι μία από τις πλουσιότερες τροφές σε αντιοξειδωτικές ουσίες που είναι γνωστές στον άνθρωπο. Όχι μόνο αυτό αλλά και περιέχει μια καλή ποσότητα ιωδίου.

Έτσι, αν υποφέρετε από υπερθυρεοειδισμό, είναι καλύτερα να αποφεύγετε το κράνμπερι, όμως γενικά το φρούτο αυτό μπορεί να φροντίσει το θυρεοειδή και να προλάβει τις διαταραχές που συνδέονται με αυτόν. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μισό φλιτζάνι φυσικό χυμό κράνμπερι (100 γραμμάρια).

Χυμός λεμονιού

Μην ξεχνάτε να πίνετε χυμό λεμονιού κάθε μέρα. Διευκολύνει την πέψη και ρυθμίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς.

Λόγω των οξέων, των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων στο χυμό του, το λεμόνι όχι μόνο καθαρίζει το σώμα αλλά και ενισχύει τις φυσικές άμυνες του οργανισμού για αύξηση της δύναμης και της ενέργειας.

Μοσχοκάρυδο

Κανέλα

Τα φυσικά μπαχαρικά είναι οι μικροί θησαυροί της Μητέρας Φύσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη φροντίδα της υγείας.

Τζίντζερ

Έχετε φρέσκια ρίζα τζίντζερ στο σπίτι; Αν ναι, τότε διαθέτετε ένα εκπληκτικό φυσικό φάρμακο για την υγεία του θυρεοειδούς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ