2016-11-09 05:37:20
Φωτογραφία για Επίθεση του Χάρι στα ΜΜΕ για... χάρη της πριγκίπισσάς του
Ο πρίγκιπας αναφέρει πως «έχει ξεπεραστεί το όριο» στα δημοσιεύματα για την σχέση του με την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό που ζει στο Τορόντο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του «η δυσφήμηση στο εξώφυλλο μιας εθνικής εφημερίδας, οι φυλετικές αποχρώσεις σε κάποια άρθρα και ο ολοκληρωτικός σεξισμός και ρατσισμός των trolls στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ξεπεράσει τα όρια».

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει για πρώτη φορά πως οι δυο τους είναι και επίσημα ζευγάρι, αλλά εγκαινιάζει και μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα μέσα ενημέρωσης από τον πρίγκιπα.

«Ο Πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της κυρίας Μαρκλ και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν ήταν σε θέση να την προστατεύσει» αναφέρει. «Δεν είναι σωστό πως σε μια σχέση λίγων μηνών, η κυρία Μαρκλ υποβάλλεται σε τέτοια καταιγίδα δημοσιευμάτων. Ξέρει πως οι σχολιαστές θα πουν ότι ‘αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει’ και πως ‘όλα είναι μέρος του παιχνιδιού’. Διαφωνεί έντονα. Δεν είναι παιχνίδι – είναι η ζωή της και η ζωή του. Ζήτησε την έκδοση αυτής της ανακοίνωσης με την ελπίδα πως όσοι ασχολούνται με τον Τύπο θα πάψουν και θα αναλογιστούν προτού γίνει οποιαδήποτε περαιτέρω βλάβη. Ξέρει πως είναι ασυνήθιστη η έκδοση μιας τέτοιας ανακοίνωσης, αλλά ελπίζει πως οι δίκαιοι άνθρωποι θα καταλάβουν γιατί έκρινε αναγκαίο να μιλήσει δημόσια».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ