2016-11-09 05:49:16
Φωτογραφία για Συλλήψεις φυγόποινων σε Πύργο και Μεσολόγγι
Υπό όρους είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την καταδίκη του για κλοπές ένας 31χρονος με παλαιότερο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών, όμως η διερεύνηση της υπόθεσής του άλλαξε τα δεδομένα και την απόφαση.

Το ίδιο Συμβούλιο εξέδωσε νέο βούλευμα με το οποίο ανακλήθηκε η υφ’ όρων απόλυση που του είχε χορηγηθεί και διατάχθηκε η σύλληψή του για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί. Έτσι, ο 31χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Αμαλιάδα, συνελήφθη και οδηγήθηκε και πάλι στο γνώριμο κελί του.

Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 64χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ηλείας για έκδοση και λήψη εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ’ εξακολούθηση.

Στο Μεσολόγγι, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 54χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και στέρηση της άδειας ικανότητας οδήγησης για δύο χρόνια, επειδή συνελήφθη να οδηγεί αυτοκίνητο υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ