2016-11-09 08:51:36
Φωτογραφία για ΕΚΛΟΓΙΚΟ «ΘΡΙΛΕΡ» ΣΤΙΣ Η.Π.Α.
Μια μεγάλη ανατροοπή βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε σημαντικές Πολιτείες - κλειδιά και δείχνει να παίρνει το δρόμο για τον Λευκό Οίκο. Η μάχη των εκλογών δίνεται ψήφο-ψήφο και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα, όμως, οι Ρεπουμπλικάνοι φαίνεται να έχουν ένα μικρό προβάδισμα και η αγωνία φυσικά βρίσκεται στο κατακόρυφο.

Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στην Πενσυλβάνια, όπου οι πληροφορίες λένε ότι την κέρδισε, που σημαίνει ότι ο Τραμπ κερδίζει και την προεδρία. Κρίσιμες είναι και οι Πολιτείες του Οχάιο, του Μίσιγκαν, όπου φαίνεται να επικρατεί ο Ρεπουμπλικάνος και το Νιου Χάμσαιρ. Εκεί όπου δίνεται μάψη ψήφο - ψήφο και επικρατεί απόλυτη πλειοψηφία.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ συγκέντρωνε έως στις 07:00 ώρα Ελλάδας, 245 εκλέκτορες από τους 270 που απαιτούνται για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, ενώ η Δημοκρατική αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον 215.

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος κατάφερε βαρύ πλήγμα στην Κλίντον κερδίζοντας στη Φλόριντα και στη Βόρεια Καρολίνα, δύο Πολιτείες κρίσιμης σημασίας, που του εξασφάλισαν 44 εκλέκτορες.

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα γκάφα Πολάκη!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα γκάφα Πολάκη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ