2016-11-09 14:11:24
Φωτογραφία για Φρίκη για δυο μικρά παιδιά που πέρασαν τη νύχτα δίπλα στη νεκρή μητέρα τους
Η άτυχη γυναίκα πέθανε ξαφνικά ενώ τα έκανε μπάνιο

Δίπλα στη σορό της μητέρας τους πέρασαν μια ολόκληρη νύχτα δυο μικρά παιδιά στη Βρετανία. Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε και πέθανε την ώρα που έκανε μπάνιο.

Η 24χρονη Jamie Leigh Twidale έκανε μπάνιο τα παιδιά της, Harley και Skyelar, τεσσάρων και τριών χρόνων, στο σπίτι τους στο Hartlepool. Σύμφωνα με τη Daily Mail έπαθε επιληπτική κρίση και πέθανε το βράδυ της Δευτέρας.

Τα παιδιά νόμιζαν πως είχε αποκοιμηθεί κι έμειναν όλη νύχτα γυμνά δίπλα της.

Η θλιβερή κατάληξή της αποκαλύφθηκε την επόμενη ημέρα, όταν τα παιδιά δεν πήγαν σχολείο, χωρίς να έχουν ειδοποιήσει, και τότε η διεύθυνση ειδοποίησε τη μητέρα της Jamie Leigh, Elizabeth. Εκείνη πήγε στο σπίτι της κόρης της να δει αν είναι όλα καλά και τη βρήκε νεκρή.

«Το σχολείο είχε τηλεφωνήσει στην Jamie αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Επειδή γνώριζαν για την επιληψία τηλεφώνησαν σε μένα. Πήγα στο σπίτι της, τη φώναζα αλλά δεν έπαιρνα καμία απάντηση. Τη βρήκα πεσμένη στο μπάνιο», περιέγραψε συντετριμμένη η μητέρα της 24χρονης.

Τότε τα παιδιά βγήκαν από το υπνοδωμάτιο πιστεύοντας πως η μητέρα τους είχε αποκοιμηθεί. «Εξακολουθούν να λένε πως κοιμόταν, δεν έχουν καταλάβει κάτι. Ήταν καταπληκτική μητέρα, ζούσε για τα παιδιά της, σήμαιναν τα πάντα γι’ αυτή», πρόσθεσε η Elizabeth, που πλέον καλείται να παίξει το ρόλο και της μητέρας για τα εγγόνια της.

Η 24χρονη θα κηδευτεί την Παρασκευή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ