2016-11-09 15:44:07
Φωτογραφία για H Apple ξεκινά των πώληση ανακατασκευασμένων (refurbished) iPhone
Η Apple επίσημα ξεκίνησε για πρώτη φορά μετά το 2007, να πουλάει ανακατασκευασμένες (refurbished) συσκευές iPhone. Με τις τιμές να κυμαίνονται περίπου στο 15% χαμηλότερα από τις αντίστοιχες των νέων, η Apple δίνει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους χρήστες να αποκτήσουν το πρώτο τους iPhone. Για παράδειγμα μπορούμε να αποκτήσουμε ένα ανακατασκευασμένο iPhone 6s Plus 64GB με το κόστος των 589 δολαριών.

Οι ανακατασκευασμένες συσκευές της Apple έρχονται με ένα χρόνο εγγύηση και συμπεριλαμβάνουν νέα μπαταρία και κατασκευή. Επιπροσθέτως έρχονται ξεκλείδωτα και μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε κάρτα SIM θέλουμε. Η εταιρία ήδη πουλάει ανακατασκευασμένα Mac, iPad, iMacBook και αξεσουάρ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πουλάει iPhone, μετά το 2007.

Τέλος, να θυμηθούμε ότι  η Samsung πρόκειται να ξεκινήσει την πώληση ανακατασκευασμένων συσκευών. “Στην προσπάθεια της να διατηρήσει την δυναμική των κερδών της και του μεγάλου μερίδιου αγοράς των smartphones, η Samsung σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται πάνω σε σχέδιο για την πώληση refurbished / ανακατασκευασμένων κινητών με το brand της.”
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ