2016-11-11 13:48:06
Φωτογραφία για Ένας χρόνος χωρίς το Νίκο Καραπάνο - Αιμοδοσία και φιλικός αγώνας στη μνήμη του
Φιλικό αγώνα στη μνήμη του Νίκου Καραπάνου διοργανώνει ο ...Κένταυρος το ερχόμενο Σάββατο. Όπως αναφερεί η πατρινή ομάδα σε ανακοίνωσή της:

"Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 κλείνει ένας χρόνος (πάρα δύο ημέρες) που ο αγαπημένος αθλητής και πάνω από όλα φίλος μας Νίκος Καραπάνος έφυγε από κοντά μας και η συγκεκριμένη ημέρα έχει οριστεί ως ημέρα πένθους και μνήμης, πέρα από την οικογένειά του και για τη δική μας ''οικογένεια'', τον Κένταυρο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την ημέρα αυτή 09.00 το πρωί θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του φίλου μας στον Ι. Ν. Αγίου Ανδρέα, όπου έξωθεν του ναού θα υπάρχει κινητή μονάδα εθελοντικής αιμοδοσίας και δωρεάς νωτιαίου μυελού, για όποιον επιθυμεί να συνδράμει.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών η ομάδα μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον Νίκο μας, έχει διοργανώσει έναν φιλικό αγώνα στη μνήμη του με την αντίστοιχη ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου στο οποίο φοιτούσε (στην Ιατρική σχολή), όπου θα αγωνιστούν οι συμπαίκτες του από τη μπασκετική του οικογένεια τον Κένταυρο και οι συμφοιτητές του από την ακαδημαϊκή του φοίτηση.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του άλλα και όσους γνώριζαν τον Νικόλα μας να δώσουν το παρών, προκειμένου να θυμηθούμε τον φίλο μας και να ξέρει εκεί που είναι ότι δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ και θα μας λείπει πάντα....".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ