2016-11-11 13:50:15
Φωτογραφία για Συμβουλές για όσες παντρευτούν φθινόπωρο
Όσα πρέπει να υπολογίσεις αν ο γάμος σου θα γίνει το φθινόπωρο 1. Κάντε τον καιρό σύμμαχο: Η θερμοκρασία πέφτει λίγο, και σίγουρα όσο βραδιάζει η υγρασία θα γίνεται πιο αισθητή. Για αυτό καλό είναι να πάρετε τα μέτρα σας, είτε με μια φθινοπωρινή πασμίνα, είτε επιλέγοντας νυφικό με λίγο μανίκι.

2. Πάρτε την υγρασία ως δεδομένο: Αυτό συνεπάγεται πως πρέπει να αποφύγετε τις στιλιζαρισμένες μπούκλες (που είναι έτσι κι αλλιώς παλιομοδίτικες) ή ένα αυστηρό ίσιωμα. Προτιμήστε περίτεχνες κοτσίδες ή χαμηλά σινιόν με ένα σχετικό αξεσουάρ. Επιπλέον αν θέλετε να βάλετε λουλούδια στα μαλλιά, τότε πρέπει να είναι λουλούδια του φθινοπώρου.

3. Ανάλογο μακιγιάζ: Οι έντονες σκιές και τα lip gloss είναι πιο καλοκαιρινά, γι’ αυτό προτιμήστε πιο γήινα χρώματα.

4. Λάβετε υπόψιν τους καλεσμένους: Ενημερώστε τους εγκαίρως για τον γάμο, ειδικά αν ο γάμος γίνει εκτός Αθηνών και επιλέξτε χώρο που κλείνει κιόλας σαν εναλλακτική, για παν ενδεχόμενο.

5. Διαπραγματευτείτε τις τιμές: Εφόσον το φθινόπωρο οι γάμοι είναι λιγότεροι, πέφτουν και οι τιμές. Τολμήστε να διαπραγματευτείτε τις τιμές ρίχνοντας τον προϋπολογισμό του γάμου σας ακόμα και στο μισό!

Και μην ξεχνάτε, πως τίποτα δεν μπορεί να σας χαλάσει τη μέρα – ακόμα και μια δυνατή βροχή. Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να χορεύετε όλοι αγκαλιασμένοι κάτω από τη βροχή;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ