2016-11-14 02:38:09
Φωτογραφία για Το μεγαλύτερο φορτηγό μεταφοράς αυτοκινήτων στην Κίνα και στον κόσμο
Έχουμε δεν κατά καιρούς τεράστιες «πλατφόρμες» να μεταφέρουν αυτοκίνητα, αλλά αυτός είναι ο νέος βασιλιάς του είδους στην Κίνα και πιθανώς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το θηριώδες μήκους φορτηγό απαθανατίστηκε στην Κίνα, κοντά στη μεγαλούπολη Xiamen της επαρχίας Fujian. Το μήκος του είναι κοντά στα 30 m και ο άνθρωπος που τα φωτογράφισε δεν βρισκόταν σε ικανή απόσταση για να το βάλει μέσα στο κάδρο.

Το φορτηγό αυτό δεν σταματά ποτέ να κάνει μεταφορές. Τα σήματα στη δεξιά πλευρά στην ανοιχτό δεξιό τμήμα του είναι της Volkswagen και της First Auto Works (FAW), κάτι που υποδηλώνει ότι αυτό το «πάρκινγκ» με τροχούς ανήκει στην κοινοπραξία FAW-Volkswagen. Το φορτηγό είναι άδειο, πιθανώς διότι μόλις παρέδωσε το φορτίο του. Η FAW-VW έχουν εργοστάσια στις πόλεις Changchin, Chengdu και Guangzhou, καμία από αυτές κοντά στην Xiamen.

Και τέλος ο τράκτορας. Ένας κόκκινος FAW με φλατ εμπρός μέρος με μεγάλη καμπίνα που φιλοξενεί και κουκέτα. Πρόκειται μάλλον για ένα FAW Jiefang J6, 12,5λίτρων με 460 άλογα. Αρκετά για να τραβήξει το ρυμουλκούμενο, αλλά όχι και για να το πάει σβέλτα.

Ο φωτογράφος χρησιμοποίησε την «πανοραμική διαμόρφωση» για να βάλει στο κάδρο ολόκληρο το φορτηγό, βγάζοντας μια εξαιρετική φωτογραφία. Το φορτηγό δεν είναι ιδιαίτερα φαρδύ, αλλά είναι διόρωφο, οπότε υπολογίζουμε ότι μπορεί να μεταφέρει 15 αυτοκίνητα. Εντυπωσιακό!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ