2016-11-14 03:49:07
Φωτογραφία για Θεοδωράκης: Εκλογές και αξιολόγηση δεν πάνε μαζί, ούτε εκλογές και πρόγραμμα Draghi
Η κυβέρνηση αντί να ρυθμίσει αμέσως το θολό τοπίο, τσαλαβουτά για δύο σχεδόν χρόνια σε σοβιετικού τύπου θεωρίες Την αντίθεσή του στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών επανέλαβε ο Σταύρος Θεοδωράκης λέγοντας ότι «εκλογές και αξιολόγηση δεν πάνε μαζί, ούτε εκλογές και πρόγραμμα Draghi».

τονίζει και σημειώνει ότι «το εδώ και τώρα εκλογές δεν αποτελεί επαρκή πολιτική πρόταση».

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, υπογραμμίζει πως το μεγάλο πρόβλημά της είναι ότι «αργεί να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα» και επικρίνει το Μαξίμου για τους χειρισμούς του στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

«Αντί να ρυθμίσουν αμέσως το θολό τοπίο, “τσαλαβουτήσανε” για δύο σχεδόν χρόνια σε σοβιετικού τύπου θεωρίες» σπεύδει να επισημάνει.

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπικές επιδόσεις του Ποταμιού, εμφανίζεται καθησυχαστικός, εκτιμώντας ότι όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή των εκλογών, τότε οι ψηφοφόροι του κόμματος θα συσπειρωθούν.

Τέλος, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, προειδοποιεί για τον κίνδυνου του λαϊκισμού και του «φόβου των άλλων» και απορρίπτει τον ισχυρισμό της αντισυστημικής ψήφου στον Donald Trump, ο οποίος είναι «δισεκατομμυριούχους και έχει στη δούλεψή του 200.000 ανθρώπους».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ