2016-11-15 23:06:12
Φωτογραφία για 5αρα ΣΤΟΝ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Σ’ φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 5-0 του ΓΣ Ηλιούπολης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας χρησιμοποίησε 21 ποδοσφαιριστές και έμεινε ευχαριστημένος από την γενική εικόνα της ομάδας.

Το 1-0 σημείωσε με σουτ στο 20’ ο Κιρτζιαλίδης ενώ στο 26’ μετά από δοκάρι του Κιρτζιαλίδη ο Αγγελόπουλος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ο Τσιλίκης σκόραρε με σουτ δυο φορές στο 40’ και στο 44’ και διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και στο 90’ ο Ξύδας με σουτ πέτυχε το 5ο γκολ της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Καράδαης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Χατζηιωαννίδης, Κουγιός, Χρήστου, Αγγελόπουλος, Κηπουρός, Αντωνόπουλος, Κιρτζιαλίδης, Τσιλίκης/ Αγγελόπουλος, Αγιώτης, Αμπάρα, Χατζηχρήστου, Μαρκουλάκης, Ξενιτίδης, Ξύδας, Τασιούλης, Κωστανάσιος, Καμπετσής.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μπαλαγιάννης): Γουλής, Θάνος, Μπρούσαλης, Πλακοπίτας, Μυτιληναίος, Τσάπαλης, Σέρχι, Παπακωνσταντίνου, Κόκκορης, Ανδριανόπουλος, Βασιλάκος/ Παναγιωτόπουλος, Δρακόπουλος, Αδαμίδης, Ορφανός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ