2016-11-15 23:33:15
Φωτογραφία για Ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος των μεγάλων ρεκόρ και συγκινήσεων!
Η Τζεμίμα Τζέλαγκατ Σουμγκόνγκ, μεγάλη θριαμβεύτρια στο Μαραθώνιο Γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, ποζάρει ενθουσιασμένη στο φακό του markos.tv μέσα στο Παναθηναϊκό στάδιο, στη διάρκεια του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου και της παράλληλης μεγάλης γιορτής που οργανώθηκε για ταα 120 χρόνια σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων!

Μαζί της ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος, η παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και οι παρουσιαστές των εκδηλώσεων του μαραθωνίου Έλενα Μπουζαλά και Δημήτρης Μάρκος...

Ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχών και θα μείνει στην ιστορία γι αυτό ως ο καλύτερος όλων των εποχών! Ωστόσο οι στιγμές που θα δείτε είναι εκείνες που φόρτισαν συναισθηματικά περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες και έδειξαν ότι... στη ζωή η δύναμη της ψυχής είναι που μετράει!

Η Green Cola αποτελεί μία νέα πρόταση αναψυκτικού τύπου Cola και απευθύνεται σε όλους, ακόμα και σε ομάδες ατόμων με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (πχ. διαβητικούς), που αναζητούν ένα προϊόν με μηδαμινή θερμιδική επιβάρυνση, χωρίς να θυσιάζεται το γευστικό αποτέλεσμα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ