2016-11-16 08:56:36
Φωτογραφία για Πως θα γίνονται με το νέο έτος οι προσλήψεις στα νοσοκομεία! Όλες οι πληροφορίες
Τετάρτη 16 Νοέμβριος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Με έναν πιο οργανωμένο τρόπο ευελπιστεί να πραγματοποιεί τις προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία από το νέο χρόνο το υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr ολοκληρώνονται τους επόμενους δύο μήνες όλα τα οργανογράμματα στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία «στήνονται» μαζί με το υπουργείο Εσωτερικών.Τα οργανογράμματα προβλέπουν με κάθε λεπτομέρεια όλες τις θέσεις εργασίας ανά νοσοκομειακή μονάδα στη χώρα αλλά και τα κενά.

Διαβάστε ΕΔΩ την αποκλειστική συνεντευξη του Χριστόφορου Βερναρδάκη. Ο αν. υπουργός Εσωτερικών αποκλειστικά στο HealthReport.gr: Τι θα κάνουμε με το προσωπικό στα νοσοκομεία!

Ήδη σύμφωνα με πηγές του HealthReport.gr σε πολλές περιφέρειες έχειολοκληρωθεί η διαδικασία, όπως π.χ. στα νοσοκομεία της Κρήτης, και έχουν υπογραφεί τα νέα οργανογράμματα.


Η ψηφιοποιημένη τους μορφή θα ελέγχεται από την κεντρική διοίκηση η οποία και θα βλέπει τα κενά σε εργαζόμενους ανά νοσοκομείο, προκειμένου να προκηρύσσει τις θέσεις εργασίας, σύμφωνα τουλάχιστον με τους σημερινούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Δείτε ΕΔΩ όλο το χρονοδιάγραμμα των προσλήψεων: Προσλήψεις για 12 μήνες στο ΕΣΥ! Όλο το χρονοδιάγραμμα

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα όπως σημειώνουν υψηλόβαθμες πηγές στο HealthReport.gr, ασκείται πίεση στις διοικήσεις των νοσοκομείων προκειμένου να ολοκληρώσουν άμεσα τις καταγραφές στις νοσηλευτικές μονάδες που διοικούν.

Με τα νέα οργανογράμματα θα πραγματοποιούνται τόσο οι όποιες μόνιμες προσλήψεις όσο και αυτές του επικουρικού προσωπικού.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ