2012-05-18 17:47:09
Φωτογραφία για Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ...
Το... «μπαλάκι» στην πολιτεία και στην αστυνομία πέταξε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στη ΓΓΑ, όσον αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξουν αντίποινα για την επίθεση που δέχθηκε χθες το πούλμαν την αποστολής των "πράσινων".

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ ήταν έξω φρενών κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, με αποτέλεσμα οι φωνές του να ακούγονται μέχρι έξω. Ο εκ των μεγαλομετόχων της "πράσινης" ΚΑΕ αφού έκανε επίθεση στον εκπρόσωπο της αστυνομίας με αφορμή τα μέτρα που λήφθηκαν χθες (17/5) κατά τη μετάβαση της αποστολής του ΠΑΟ στο ΣΕΦ, φάνηκε να λέει ότι δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επεισόδια που ίσως γίνουν στη συνέχεια, ρίχνοντας ουσιαστικά, έτσι, το «μπαλάκι» στην πολιτεία και στην αστυνομία.

«Δέχομαι τα πάντα. Όποια απόφαση και αν πάρουμε. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη ότι κι αν συμβεί γιατί έχω πληροφορίες ότι θα γίνουν 10.000 φορές χειρότερα πράγματα στη συνέχεια. Θέλω να γραφτεί στα πρακτικά αυτό που λέω. Εγώ δεν αναλαμβάνω καμία αστική, ποινική ή ουσιαστική ευθύνη», τόνισε χαρακτηριστικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ