2016-11-19 19:58:50
Φωτογραφία για Τα χάλια μας ....!  Πάνος Παπανικολάου
Δευτέρα 21/11 κλιμάκιο της ΟΕΝΓΕ μεταβαίνει στο νοσοκομείο Λαμίας. Συνάντηση με τους εκπροσώπους των γιατρών του νοσοκομείου στις 11 π.μ.

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ... 

Συμβαίνει τώρα, 18/11/16, 2.20 μμ

Χωρίς εφημερεύοντα Αναισθησιολόγο σήμερα ΟΥΤΕ το νοσοκομείο Λαμίας, αλλά ΟΥΤΕ το ... νοσοκομείο Χαλκίδας (!)

Θυμάστε το θέμα με το κλείσιμο των χειρουργείων στο νοσοκομείο Λαμίας λόγω έλλειψης Αναισθησιολόγων ? 

Θυμάστε τους κομπασμούς από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου πως δήθεν "λύθηκε το πρόβλημα" ?

Απολύτως τίποτα δεν έχει λυθεί. Χειρουργεία στην Λαμία δεν γίνονται παρά ελάχιστα, και αυτή την στιγμή συμβαίνει το εξής εξωφρενικό :

Χθες 17/11 είχε σταλθεί να εφημερεύσει στην Λαμία ο Επικουρικός Αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Χαλκίδας. Ας μην σχολιάσουμε επί του παρόντος το γεγονός πως τον ίδιο αυτόν άνθρωπο τον είχαν βάλει την προηγούμενη εβδομάδα να κάνει μέσα σε 7 ημέρες ΠΕΝΤΕ (5) εφημερίες σερί (!). 


Το θέμα είναι πως σήμερα 18/11 ο ίδιος αυτός γιατρός εφημερεύει στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Σήμερα κανονικά στο νοσοκομείο Λαμίας προβλεπόταν να εφημερεύσει ο Επικουρικός Αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Λαμίας. 

Ο τελευταίος όμως (επειδή υφίσταται παρόμοια μεταχείριση εδώ και πολλές εβδομάδες), σήμερα ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ... 

Έχουμε φτάσει λοιπόν αυτήν την στιγμή που μιλάμε στο εξής σημείο - ο μεν διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας να μην αφήνει τον συνάδελφο Αναiσθησιολόγο Χαλκίδας που εφημερεύει από χθες στην Λαμία ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ο δε διοικητής του νοσοκομείου Χαλκίδας λέει στον ίδιο συνάδελφο να έρθει αμέσως στην Χαλκίδα για να αναλάβει την εφημερία του εκεί.

Όπως έγραψα και στην αρχή, ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ (επί του πιεστηρίου, 14.55 - μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν από τις 14.15 σε υπουργό, διοικητές κλπ, τελικά κατάφεραν να πείσουν τον συνάδελφο Επικουρικό Αναισθησιολόγο του νοσοκομείου Λαμίας να ανακαλέσει την παραίτησή του και να εφημερεύσει σήμερα, έτσι τώρα ο Επικουρικός Αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Χαλκίδας που εφημέρευε από χθες στην Λαμία ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Χαλκίδα για να αναλάβει εκεί την σημερινή εφημερία. Ελλάδα 18 Νοεμβρίου 2016, αιώνας 21ος).

-----------------------------------------

Συνέχεια του θέματος με Αναισθησιολόγους (18/11/16, 19.45) : ο Επικουρικός της Χαλκίδας που τον είχαν κάνει μια βδομάδα σερί μπαλάκι - λάστιχο να εφημερεύει Λαμία - Χαλκίδα εν αλλάξ, μόλις ... απελευθερώθηκε από την "κατάσταση ομηρίας" στην Λαμία και γύρισε στην Χαλκίδα ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ και επιστρατεύτηκε άλλη συνάδελφος (επίσης πρωταθλήτρια εφημεριών) να καλύψει την σημερινή του εφημερία. Αυτά.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ