2016-11-20 12:01:10
Φωτογραφία για Ανοιχτός ο δανεισμός του Κάτσε στον Ηρακλή
Ως γνωστόν ο Κάτσε και η Βικτόρια Πλζεν στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ δεν επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο Αλβανός διεθνής διερεύνησε μέσω του εκπροσώπου του κατά πόσο είναι πρόσφορο το έδαφος της επιστροφής στην Τούμπα και πάνω απ΄όλα της χρησιμοποίησης του από τον Βλάνταν Ιβιτς στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ προκειμένου να μην «καεί» στην εξέδρα. Ωστόσο και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης μεταξύ του ομογενούς μάνατζερ και του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ και η προοπτική του εξάμηνου δανεισμού του Κάτσε στον Ηρακλή, απ΄την στιγμή που στον «Δικέφαλο του Βορρά» αποφασίσουν να μην τον επαναφέρουν στα πλάνα της φετινής σεζόν.

Αναφορικά πάντως με την προοπτική του δανεισμού του παίκτη στον «Γηραιό» σηκώνει έρευνας και διαλεύκανσης. Και το λέμε αυτό υπό την έννοια πως ο μη αδειοδοτούμενος Ηρακλής δικαιούται μόνο μία μεταγραφή Ελληνα άνω των 24 ετών και απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών γεννημένων μετά τις 1/1/1993 την περίοδο του Ιανουαρίου
. Ο Κάτσε έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας στο παρελθόν και στην πορεία πήρε μεταγραφή για την Εθνική ομάδα Ανδρών της Αλβανίας. Τo σημείο που πρέπει να διευκρινιστεί είναι αν λογίζεται ή όχι ως Ελληνας στο πλαίσιο της περιορισμών της αδειοδότησης. Μια φορά απ΄τον ΠΑΟΚ δεν έδωσαν καμία απάντηση στον Καγιούλη σχετικά με τον δανεισμό του παίκτη στον Ηρακλή και κατ΄επέκταση η υπόθεση παραμένει επί του παρόντος ανοιχτή.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ