2016-11-21 05:03:14
Φωτογραφία για Τραγωδία στη Λεμεσό με 33χρονο νεκρό μοτοσικλετιστή
Άδικα κόπηκε το νήμα της ζωής ακόμη ενός συμπολίτη μας που «έσβησε» σήμερα λίγο πριν από τις 6 το πρωί στην άσφαλτο. Πρόκειται για 33χρονο ο οποίος οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, με συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο, στην οδό Ελευθερίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Αξιωματικό Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφάς, φαίνεται από τις προκαταρκτικές εξετάσεις ότι ο 33χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, απώλεσε τον έλεγχο της σε μικρή στροφή του δρόμου με αποτέλεσμα να χτυπήσει διαδοχικά στους μικρούς πάσσαλους, που υπάρχουν στο πεζοδρόμιο, και ακολούθως η μοτοσικλέτα του να συρθεί μερικά μέτρα στην άσφαλτο.

Από το ατύχημα ο άτυχος 33χρονος, αν και έφερε κράνος ασφαλείας, τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ το δεύτερο πρόσωπο, το οποίο δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού. Η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται σοβαρή.

Όπως ανέφερε ο κ. Καφάς από τις έρευνες φαίνεται ότι ο μοτοσικλετιστής δεν έτρεχε και τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του ενώ θα παρθεί δείγμα για τοξικολογικές εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσο είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ