2016-11-22 00:16:05
Φωτογραφία για Νέα κόντρα Αριστοτέλους - ΝΔ με “φόντο” το ΚΕΕΛΠΝΟ
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - Virus

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, με αφορμή την αντίδρασή της σε κυριακάτικο δημοσίευμα νέας εφημερίδας, που έκανε λόγο για υπόγειες διασυνδέσεις πρώην Υπουργών της αξιωματικής αντιπολίτευσης με στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ, την περίοδο 2013-14.

Η τελευταία σχολιάζοντας το άρθρο μιλάει για διαστρέβλωση της πραγματικότητας και για επίδειξη κιτρινισμού, εκτιμώντας ότι το εν λόγω έντυπο απαξιώθηκε ήδη με την κυκλοφορία του. Σύμφωνα όμως με την Αριστοτέλους, η αντίδραση αυτή υποδεικνύει πανικό μπροστά στο επαλήθευσης των προαναφερόμενων και άλλων καταγγελιών που κάνουν λόγο για οργανωμένο παρακράτος επί ημερών της διακυβέρνησής της. Κατηγορεί, παράλληλα, τη ΝΔ για πληρωμένα δημοσιεύματα μέσω γνωστής εφημερίδας, τα οποία στη συνέχεια και χρησιμοποιεί – όπως υποστηρίζει – στην αντιπολιτευτική της γραμμή.

«Η Νέα Δημοκρατία εν μία νυκτί μεταλλάσσεται από θιασώτης της πολυφωνίας στο χώρο των ΜΜΕ, σε στοχοποιητή συγκεκριμένων μέσων» αναφέρει σχετικά.


Σύμφωνα με την Αριστοτέλους, αν και οι ηχογραφημένες συνομιλίες στις οποίες βασίζεται εν πολλοίς το δημοσίευμα προέρχονται από ανώνυμο πληροφοριοδότη, αξίζουν περαιτέρω διερεύνησης εφόσον έχουν σχέση με την καταστρατήγηση του δημοσίου συμφέροντος και συμπίπτουν με πλήθος άλλων καταγγελιών και συμπερασμάτων σε πορίσματα κρατικών ελεγκτικών υπηρεσιών, τα οποία έχουν ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει χρέος απέναντι στους πολίτες της χώρας να εξετάσει τη γνησιότητα των στοιχείων, να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και να απονείμει Δικαιοσύνη» σημειώνει χαρακτηριστικά.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ