2016-11-22 03:50:13
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή: Το παρακράτος του Σύριζα και των λαθρομεταναστών χτύπησε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χίο
Ηθικοί αυτουργοί οι πολιτικάντηδες και οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής που στοχοποίησαν με λύσσα το Εθνικιστικό Κίνημα τις τελευταίες ημέρες

Η παρακρατική συμμορία του Σύριζα και των αναρχοκομμουνιστών, που έχει μετατρέψει ολόκληρο το νησί της Χίου σε γκέτο λαθρομεταναστών προέβη σε νέα εγκληματική επίθεση σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Οι κουκουλοφόροι αριστεροί εγκληματίες διέρρηξαν τα γραφεία του κόμματός μας στην Χίο και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στους εσωτερικούς τους χώρους.

Ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης, τα συντρόφια των τρομοκρατών, η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και τα κανάλια της διαπλοκής, που μας έχουν στοχοποιήσει, μας υβρίζουν και απειλούν καθημερινά τα στελέχη και τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου.

Οι Έλληνες πολίτες της Χίου αγκάλιασαν την Χρυσή Αυγή και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα την περασμένη εβδομάδα από την επιτυχημένη περιοδεία των βουλευτών μας Κασιδιάρη και Λαγού και από την παλλαϊκή απήχηση που είχαν οι θέσεις μας στο νησί.

Μετά από αυτό το γεγονός, κόμματα και κανάλια, ξεκίνησαν έναν άθλιο πόλεμο λάσπης, που οδήγησε στην σημερινή παρακρατική επίθεση σε βάρος των τοπικών μας γραφείων. Η Χρυσή Αυγή, η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην λαθρομετανάστευση και στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων αδιαφορεί για την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους και συνεχίζει τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα της.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ