2016-11-22 06:42:50
Φωτογραφία για Φύλλα Μισθοδοσίας Παλαιοτέρων ετών στην Ηλεκτρονική πύλη των Εν αποστρατεία Στελεχών
 

Του Λγου ε.α Ηλία Νατσιούλα

H κλασική απάντηση του ΓΕΣ που την λάμβανα στις προτάσεις ως εν ενεργεία με «στοιχειώνει» και ως εν αποστρατεία!

«Σε συνέχεια της πρότασής σας, σας γνωρίζουμε οτι δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή από την αποστρατεία σας και μετά. Για οτιδήποτε χρειάζεστε πρέπει να το αιτηθείτε απο το ΚΤΣ που ανήκατε.»

Αυτό το δυστυχώς ήταν που με έκανε να μην μπορώ να κρατήσω τα «γέλια» μου, αναρωτώντας πόσο δύσκολο ήταν αυτό που τους πρότεινα; Να μεταφερθεί δηλαδή σε άλλο πεδίο από τους ε.ε. στους ε.α η υπηρεσία.

Το παράδοξο είναι ότι μπαίνοντας στη σελίδα για άλλο λόγο είδα τυχαία ότι αυτό που ζήτησα και δυστυχώς τότε δεν υπήρχε η δυνατότητα υλοποιήθηκε!!! Βέβαια ουδεμία ενημέρωση για αυτό δεν ήρθε..

ΥΓ: Ευτυχώς για τους συναδέλφους μου δεν ακολουθώ την τακτική των απαντήσεων σας και ακολούθησα την προτροπή σας να ενημερώσω τους συναδέλφους μου για την δυνατότητα που προσφέρει, η ιστοσελίδα ώστε να υποβάλλουμε προτάσεις.


Δείτε τι είχα στείλει

Μια πρόταση/ιδέα έχει σταλθεί.

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΗΛΙ 

ΟΝΟΜΑ: ΝΑΤΣΙΟΥΛΑΣ 

ΑΜ: 058901 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936773450 

ΠΡΟΣ: ΓΕΣ/ΔΜΠ 

HMEPOMHNIA: 2016-02-14 20:54:30 

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 

ΠΡΟΤΑΣΗ / ΙΔΕΑ: 

Σας γνωρίζω ότι στην ηλεκτρονική πύλη Εν Αποστρατεία Στελεχών στις διαθέσιμες Υπηρεσίες δεν εμφανίζονται τα μηνιαία Φύλλα Μισθοδοσίας μου ως εν ενεργεία προσωπικού (Από Ιούλιο 2014 και μετά), τα οποία υπήρχαν στην αντίστοιχη ηλεκτρονική πύλη ως εν ενεργεία. Αντίθετα οι Ετήσιες Βεβαιώσεις Αποδοχών και οι Αναδρομικές αποδοχές μου ως εν ενεργεία μεταφέρθηκαν ορθά στην ηλεκτρονική πύλη Εν Αποστρατεία Στελεχών. Παρακαλείσθε όπως συμπεριλάβετε στις διαθέσιμες υπηρεσίες και τα μηνιαία αναλυτικά φύλλα μισθοδοσίας του Ιουλ 2014 και μετά, καθώς η μοναδική πρόσβαση για ενημέρωση μας ήταν μόνο από την ηλεκτρονική πύλη των εν ενεργεία και δεν τα έχουμε λάβει ατομικά, όπως γινόταν στο παρελθόν, προ χρήσης της ηλεκτρονικής πύλης. 

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Η πρόταση-ιδέα θα προωθηθεί στην αρμόδια Δνση για επεξεργασία και σύντομα θα λάβετε απάντηση για την πορεία της. Παρακαλούμε ενημερώστε τους συναδέλφους σας για την δυνατότητα που σας προσφέρεται, με την παρούσα ιστοσελίδα, να υποβάλλετε τις προτάσεις σας.

12 Απρ 2016 η απάντηση της πρότασης

Σε συνέχεια της πρότασής σας, σας γνωρίζουμε οτι δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή από την αποστρατεία σας και μετά. Για οτιδήποτε χρειάζεστε πρέπει να το αιτηθείτε απο το ΚΤΣ που ανήκατε. 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ