2016-11-23 23:23:02
Φωτογραφία για Η ικανοποίηση του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα για το Μηχανικό της 1ης Στρατιάς
 

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των έργων κατασκευής της δομής φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας, εξέφρασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτριος Βίτσας. 

Μετά το τέλος των εγκαινίων και κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Μηχανικού της 1ης Στρατιάς Ταξίαρχο κο Βασίλειο Βλαχούλη Bασίλειο, εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών, έδωσε συγχαρητήρια στον Ταξίαρχο καθώς και σε όσους συμμετείχαν στην ανακατασκευή της δομής. ''Το στρατόπεδο Ευθυμιόπουλου ήταν κρανίου τόπος'' τον ακούσαμε να λέει στον Ταξίαρχο από τον οποίο ζήτησε να περάσει και να συγχαρεί έναν έναν προσωπικά τους χειριστές των μηχανημάτων της Στρατιάς που ήταν στο χώρο. 

Να θυμίσουμε πως οι εργασίες ανακατασκευής για τις οποίες το κύριο βάρος έπεσε στους ώμους του Διευθυντή Μηχανικού της 1ης Στρατιάς Ταξιάρχου Βλαχούλη, ο οποίος μαζί με το επιτελείο του και το προσωπικό του 735 ΔΣΕ έφεραν εις πέρας το δύσκολο εγχείρημα, βγάζοντας τη χώρα μας ασπροπρόσωπη απέναντι σε ξένα κράτη και διεθνείς οργανισμούς όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ερυθρά Ημισέληνος.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ