2016-11-24 14:21:01
Φωτογραφία για Ραγδαία ΕΞΕΛΙΞΗ! Ο Τραμπ ΑΛΛΑΖΕΙ την Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ...
H πρόσφατη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με την Τούλσι Γκαμπάρντ, τη γερουσιαστή από τη Χαβάη, πέρασε στα ψιλά γράμματα των ελληνικών media Η κα. Γκαμπάρντ, παρασημοφορημένη βετεράνος του Πολέμου στο Ιράκ έχει καταφερθεί στο παρελθόν με σκληρά λόγια κατά της «εξτρεμιστικής Ισλαμικής τρομοκρατίας» τηρώντας παράλληλα επιφυλακτική στάση στις γενικότερες στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ ανά τον κόσμο.

Η κα Γκαμπάρντ, που σημειωτέον ανήκει στους Δημοκρατικούς αλλά δεν είχε στηρίξει τη Χίλαρι, επικρίθηκε έντονα από μερίδα των μήντια για τη συνάντηση αυτή.

Η ίδια φυσικά τόνισε «δεν παίζω μικροπολιτικά παιγνίδια με τις ζωές των Αμερικανών και των Σύρων». Τόνισε επίσης πως συζήτησε με τον εκλεγμένο Πρόεδρο Τραμπ για τη στάση που πρέπει να τηρήσει η Αμερική κατά της Ισλαμικής Τρομοκρατίας, της Ρωσίας και των γενικότερων πολεμικών μετώπων που έχουν οι ΗΠΑ.

Η κα Γκαμπάρντ (λόγω και της θητείας της στο Ιρακ) είναι μία δημοφιλής πολιτικός της οποίας η γνώμη μετρά στην Αμερική. Θεωρεί, όπως και ο Τραμπ, πως πρέπει η Αμερική να τηρήσει σκληρή στάση κατά του ISIS, αλλά να πάψει να βρίσκεται σε κόντρα με τη Ρωσία, να ανοιχτούν διπλωματικοί διάλογοι δηλαδή, αλλά και να σταματήσει ο άλογος παρεμβατισμός των ΗΠΑ με ένοπλες συρράξεις.

Απόψεις που αρκετές φορές έχει εκφράσει και ο Τραμπ.

Μήπως ήδη ψάχνει τη συναίνεση στο Δημοκρατικό Κόμμα εν όψει της αλλαγής εξωτερικής πολιτικής που επιδιώκει;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ