2016-11-24 14:22:06
Φωτογραφία για 14 ημέρες για ένα λαμπερό δέρμα και όμορφα μάτια
Έχετε δοκιμάσει τα πάντα. Αγοράσατε «θαυματουργές» κρέμες, υποβληθήκατε σε θεραπείες και προχθές καταλήξατε στο ...συμπέρασμα ότι η ομαλή και άψογη επιδερμίδα είναι ένα σπάνιο δώρο που δόθηκε από τους θεούς μόνο στα supermodels. Είμαστε εδώ για να επαναφέρουμε την πίστη σας! Μπορείτε να αποκτήσετε μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς μαύρους κύκλους μέσα σε 14 ημέρες σύμφωνα με δερματολόγους.

Ξηροδερμία

Σχέδιο δράσης

1η ημέρα: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε καθαριστικά και πίλινγκ καθώς είναι σκληρά για το ευαίσθητο δέρμα. Αντί αυτών, καθαρίστε την επιδερμίδα σας ή απλά ξεπλύνετε με σκέτο νερό.

2η ημέρα: Κάντε ένα χλιαρό ντους, καθώς το καυτό νερό αφαιρεί τα φυσικά έλαια του δέρματος.

3η ημέρα: Επιλέξτε κρέμες πλούσιες σε βούτυρο καριτέ, υαλουρονικό οξύ μετά το πλύσιμο του προσώπου, ενώ το δέρμα είναι υγρό.

4η ημέρα: Για να καταπραΰνετε την ευαίσθητη επιδερμίδα, αναμείξτε αβοκάντο με γιαούρτι και λίγες σταγόνες μέλι. Απλώστε σαν μάσκα και περιμένετε 5 έως 10 λεπτά.


5η-8η ημέρα: Κοιμηθείτε με έναν δροσερό υγραντήρα που βοηθά το δέρμα να διατηρεί τη φυσική υγρασία.

9η ημέρα: Τοποθετήστε στο δέρμα σας βιταμίνη Ε, καθώς προστατεύει από την ξηρότητα που προκαλεί το περιβάλλον. Τα αμύγδαλα είναι μια καλή πηγή.

10η-13η ημέρα: Εφαρμόστε αντιοξειδωτικό ορό με ρεσβερατρόλη ή πράσινο τσάι για τη βελτίωση της υφής.

14η ημέρα: Μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιήστε μια ενυδατική μάσκα με βάση το μέλι.

14 ημέρες για ένα λαμπερό δέρμα και όμορφα μάτια!Μαύροι κύκλοι

Σχέδιο δράσης

1η ημέρα: Υπάρχουν πολλαπλοί λόγοι για τις σκοτεινές σκιές σας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να εντοπίσετε τον λόγο. Πρώτον, πίνετε; Φροντίστε να καταναλώνετε ένα ποτήρι κρασί, καθώς το αλκοόλ δημιουργεί πρήξιμο. Δεύτερον, φοράτε φακούς επαφής που σας ενόχλησαν ή πάσχετε από εποχιακές αλλεργίες; Το τρίψιμο των ματιών μπορεί να είναι ο ένοχος. Παράλληλα, μιλήστε με έναν οφθαλμίατρο.

2η ημέρα: Προσπαθήστε να κόψετε την κατανάλωση καφέ και τσαγιού. Τα υψηλά επίπεδα καφεΐνης μπορεί να υπερφορτώσουν το συκώτι, το οποίο οδηγεί σε μειωμένη κυκλοφορία και κατ’ επέκταση στους μαύρους κύκλους!

3η-14η ημέρα: Για την αντιμετώπιση των κύκλων ακολουθήστε το ακόλουθο σχέδιο δράσης:

Το πρωί εφαρμόστε την κρέμα ματιών σας και αποκτήστε όμορφα μάτια.

Τη νύχτα, ταμπονάρετε μία παχύτερη κρέμα ματιών πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη.

Για να απαλλαγείτε από το πρήξιμο εφαρμόστε κρύες κομπρέσες από αγγούρια ή φακελάκια τσαγιού όποτε είναι δυνατόν. Το δροσερό της αφής συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει το πρήξιμο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ