2016-11-28 18:44:42
Φωτογραφία για Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο! Οι ιστορίες πίσω από αυτό το σκοτεινό ανθρωποειδές πλάσμα θα σας ΣΟΚΑΡΟΥΝ!
Πολλές παράξενες ιστορίες από τα παλιά είναι ακόμα διαδεδομένες και σήμερα. Μία από αυτές τις ιστορίες είναι για ένα υπερφυσικό πλάσμα Η οντότητα είναι γνωστή ως «Mothman«. Οι περισσότερες αναφορές μιλούν για ένα ψηλό σκοτεινό ανθρωποειδές πλάσμα με μεγάλα φτερά και κόκκινα λαμπερά μάτια.

Μέχρι και σήμερα γύρω από το μυστήριο του πλάσματος δεν έχει δοθεί κάποια τεκμηριωμένη απόφαση το τι μπορεί να είναι. Λέω το τι μπορεί να είναι γιατί έχει εμφανιστεί τόσες φορές που πολλοί ερευνητές του θέματος το θεωρούν υπαρκτό και όχι μυθοπλασία.

Λένε ότι οι εμφανίσεις του ξεκίνησαν στις 12 Νοεμβρίου του 1966, στο Clendenin της δυτικής Βιρτζίνια των Η.Π.Α., κοντά στο αιώνιο στοιχειωμένο Salem!

Πρόσφατα, ένας άνδρας πήρε μερικές συγκλονιστικές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ένα φτερωτό ανθρωποειδές πλάσμα στον αέρα. Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι ο Mothman είναι πραγματικός και είναι ακόμα εκεί γύρω!


Για το θέμα αυτό είχε γυριστεί και η ταινία The Mothman Prophecies (2002)

Στη γνωστή ταινία, ο Richard Gere ενσαρκώνει τον John Klein, τον δημοσιογράφο εφημερίδας της Ουάσιγκτον που βάζει σκοπό να ερευνήσει κάτι φτερωτά πλάσματα που αποκαλούνται «mothmen» και εμφανίστηκαν σε πολίχνη της Δυτικής Βιρτζίνια.

Το φιλμ βασίζεται σε πραγματικά υποτίθεται γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Point Pleasant της Δυτικής Βιρτζίνια μεταξύ Νοεμβρίου 1966 και Δεκεμβρίου 1967.

Ο Loren Coleman, διευθυντής του International Cryptozoology Museum του Πόρτλαντ, που λειτούργησε ως σύμβουλος για την ταινία, ορκίζεται για την αλήθεια των συμβάντων, που έχουν φυσικά δραματοποιηθεί για τις κινηματογραφικές αφηγηματικές ανάγκες.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ