2016-11-29 08:22:06
Φωτογραφία για ΣΟΚ! Συντριβή αεροσκάφους στην Κολομβία - Μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας
Αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν 72 άνθρωποι συνετρίβη στην Κολομβία Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν νεκροί, αλλά άγνωστο ακόμη πόσοι. Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί ζωντανοί τουλάχιστον 10 άνθρωποι και έχουν μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνετρίβη εξαιτίας έλλειψης καυσίμων περίπου στις 10:15 (τοπική ώρα) στην περιοχή Cerro Gordo στην επαρχία La Union.

Μέχρι στιγμής, έχουν ανασυρθεί 10 τραυματίες από το σημείο της συντριβής, σύμφωνα με τον αρχηγό της πυροσβεστικής της La Union. Δυο ελικόπτερα έχουν ήδη "σηκωθεί" για να ερευνήσουν από αέρος την περιοχή και να αναζητήσουν επιζώτες.

Ανάμεσα στους επιβάτες του αεροπλάνου ήταν και οι παίκτες της βραζιλιάνικης ομάδας Chapecoense, που ταξίδευε στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ στο Μεντεγίν. Προορισμός του αεροπλάνου ήταν το αεροδρόμιο Χοσέ Μαρία Κόρδοβα στο Ριονέγκρο, το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κολομβίας.

Νωρίτερα μάλιστα, τα μέλη της ομάδας είχαν ανεβάσει φωτογραφία στο twitter μέσα από το αεροπλάνο αλλά και video πριν από την επιβίβασή τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ