2016-11-29 09:36:17
Φωτογραφία για «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΜΕ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ 10:15 ΣΗΜΕΡΑ
Συνάντηση με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου θα έχει στις 10:15 το πρωί  ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη χώρα μας. Θα προηγηθεί πρόγευμα εργασίας του κ. Μοσκοβισί με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΒ. Στις 11:15 ο Επίτροπος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα.

Η επίσκεψη του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Γέρακα, στις 14:00, πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. (πρόγραμμα Jessica).

Μιλώντας χθες στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. υπογράμμισε την ανάγκη «να ολοκληρωθεί το τρέχον πρόγραμμα και να είναι το τελευταίο», υπογραμμίζοντας πως «δεν θέλουμε να υπάρξει τέταρτο πρόγραμμα».

Ο κ. Μοσκοβισί επέμεινε επίσης ότι πρέπει υπάρχει σταθερή οικονομική διακυβέρνηση και αποτελεσματική εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, χωρίς να υπάρξει επιστροφή σε μη βιώσιμες πολιτικές και πρακτικές του παρελθόντος.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ