2016-11-29 22:44:07
Φωτογραφία για Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου παραμένουν οι οδηγοί φορτηγού και Ι.Χ. - Θρήνος για τον 67χρονο νεκρό του αιματηρού τροχαίου στην Πατρών Πύργου
Σε καλή κατάσταση είναι και οι δύο άνδρες, οι οποίοι ενεπλάκησαν με τα οχήματά τους στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος της Ράχης Αχαΐας Όπως ανέφεραν πηγές στο tempo24.gr, έχουν διαφύγει τον κίνδυνο τόσο ο 74χρονος που οδηγούσε το ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, όσο και ο 23χρονος οδηγός του φορτηγού από το Πέττα Αχαΐας.

Να θυμίσουμε πως νεκρός είναι ο 67 χρονος Δημήτρης Κυπραίου από τη Μαγούλα Πύργου.

Σύμφωνα με την αστυνομία το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στη ΝΕΟ Πατρών-Πύργου στο ύψος της Ράχης, προκλήθηκε όταν αυτοκίνητο που έκανε προσπέραση σε φορτηγό, εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

"Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Ράχης Δυτικής Αχαΐας, κατά το οποίο αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κατά την προσπέραση ομόρροπα κινούμενου φορτηγού που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου. Επιπλέον, τραυματίστηκε ο 74χρονος και ο 23χρονος που διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας. Ενεργείται προανάκριση για αίτια του τροχαίου ατυχήματος από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ