2016-11-29 22:49:06
Φωτογραφία για Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ Εξετάζουν Δωρεάν τους κατοίκους της Κιμώλου
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ πάντα ευαισθητοποιημένοι στις κοινωνικές ανάγκες, συμμετέχουν για ακόμα μία φορά σε μία από τις Αποστολές που διοργανώνει η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ».

Με ειλικρινές ενδιαφέρον για όσους στερούνται πρόσβασης σε κάτι τόσο βασικό, όσο οι υπηρεσίες Υγείας, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ», προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους της Κιμώλου. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα δυσχεραίνει η πρόσβαση στο νησί και οι κάτοικοι απομένουν σχεδόν αποκλεισμένοι από κάθε είδους ιατρική περίθαλψη.

Στις 17 Νοεμβρίου 2016 και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τα σκάφη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» θα ξεκινήσουν για μία ακόμα αποστολή «Σταγόνα Αγάπης» στο Αιγαίο, για ένα ταξίδι 87 ναυτικών μιλίων, με επιβάτες τα μέλη της Λέσχης και φυσικά τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ μας.

Θα δημιουργηθούν προσωρινά Ιατρεία όπου θα εξετάζονται οι κάτοικοι του νησιού. Σε ειδικές περιπτώσεις, όπου η προσέλευση ασθενών στα Ιατρεία πιθανόν να μην είναι δυνατή, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ, θα κάνουν και πάλι αυτό που ξέρουν και κάνουν τόσο καλά, εδώ και 23 χρόνια, πραγματοποιώντας κατ' οίκον επισκέψεις στο νησί, όπως στην Αθήνα!


Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ θα συνεργαστούν και πάλι με τα μέλη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ», παρέχοντας τις ιατρικές υπηρεσίες τους σε εκείνους που ζουν ξεχασμένοι, το μεγαλύτερο μέρος του έτους.

Η ταυτότητα μας

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ υπηρετούν 20 χρόνια το μοντέλο της κατ' οίκον νοσηλείας το οποίο ακολουθείται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, δίνοντας έμφαση στον περιορισμό άσκοπων εισαγωγών στο νοσοκομείο και στην ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας του ασθενούς. Ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός, η τήρηση της ιατρικής δεοντολογίας, η συνεχής αξιολόγηση των προσφερομένων υπηρεσιών, και παράλληλα η συσσωρευμένη εμπειρία των SOS ΙΑΤΡΩΝ στην κατ' οίκον νοσηλεία και στην επείγουσα ιατρική, μέσω της συνεχούς επιμόρφωσης, είναι στοιχεία που βοηθούν στην αποφυγή της συχνά άσκοπης παραπομπής των ασθενών στο νοσοκομείο αλλά και στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους στο σπίτι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ