2016-11-30 04:38:12
Φωτογραφία για Mόνικα ή Ρέιτσελ;- Τι απαντά ο τηλεοπτικός Τζόι Τριμπιάνι στο ερώτημα [video]
12 χρόνια μετά τη λήξη της επιτυχημένης σειράς που έκανε τους 6 πρωταγωνιστές τους διάσημους στα πέρατα του κόσμου, ο θρυλικός γυναικοκατακτητής, "Τζόι Τριμπιάνι" απαντά στην απόλυτη ερώτηση: "Μόνικα ή Ρέιτσελ;" Και εκπλήσσει.

Καλεσμένος στην εκπομπή "The Late Late Show With James Corden",  ο Ματ Λεμπλάν κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις με τη Lady Gaga (Ναι, ναι, τη γνωστή) να κάνει την πιο... καίρια!

Στα 10 χρόνια που προβλήθηκε η σειρά, ο "Τζόι" δεν είχε αφήσει... θηλυκιά γάτα που να μην κατακτήσει, ενώ είχε τις ιστορίες και με τις κολλητές του.

Με τη "Ρέιτσελ" υπήρξε δεσμός κανονικός, ενώ και με η "Μόνικα" όταν τον είχε πρωτογνωρίσει είσε νιώσει τα "άγρια ένστικτα" που ξυπνούσε στις γυναίκες. Και να μην ξεχάσουμε ότι στο Λονδίνο, το βράδυ που η "Μόνικα" και ο "Τσάντλερ" κάνουν σεξ πρώτη φορά, εκείνη έψαχνε τον "Τζόι"!

"Ματ... ποια θα προτιμούσες;;; Τη Μόνικα ή τη Ρέιτσελ;", ρωτά παιχνιδιάρικα η Lady Gaga και στο στούντιο γίνεται Ο Χαμός, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο στη συνέχεια.

Και τι διάλεξε ο "Τζόι";

"Θα διάλεγα τη Φοίβη...  Είναι τόσο ευλίγιστη", απαντά ο "Τζόι" και προκαλεί σεισμό!!! Ε ναι, αυτό το ζευγάρι έμεινε σε "εκκρεμότητα" στα 10 χρόνια της σειράς.

 Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ