2016-11-30 22:07:51
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει S.O.S.
Η κατρακύλα του Παναθηναϊκού δεν έχει τέλος, η ήττα από τον ΟΦΗ πρέπει να φέρει εξελίξεις με πρώτη την αποχώρηση Στραματσόνι, ενώ ο κόσμος της ομάδας είναι στα… κάγκελα και την Κυριακή το παιχνίδι στη Λεωφόρο θα είναι… αίμα κι άμμος, όχι για τον ΠΑΟΚ αλλά για το γεγονός ότι οι «πράσινοι» οπαδοί είναι έξαλλοι με τον διασυρμό του Συλλόγου. Ένα συνονθύλευμα άνιωθων ποδοσφαιριστών, ένας προπονητής που έχει χάσει τα… αυγά και τα πασχάλια και μια ακόμα ντροπιαστική ήττα. Ένας ακόμα στόχος που χάνεται, αφού και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική θα θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων στο Ηρακλής-ΟΦΗ και πάει ολοταχώς για αποκλεισμό στο Κύπελλο, και μια ακόμα ντροπιαστική βραδιά σε μια σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες.

Ο Παναθηναϊκός διασύρεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και το 2-1 από τον ΟΦΗ δεν μπορεί παρά να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για να δρομολογηθούν επιτέλους εξελίξεις, να σωθεί οτιδήποτε αν σώζεται από τη φετινή χρονιά και να μην καούν κι οι επόμενες
. Ο Γιάννης Αλαφούζος καλείται να πάρει αποφάσεις, αφού η νέα απογοητευτική και ντροπιαστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Κρήτη, απέναντι σε μια ομάδα Football League δεν γίνεται να περάσει στο… ντούκου. Σε ένα ματς, άλλωστε, που προηγήθηκε και έδειξε πως θα μπορούσε να το πάρει, ο Παναθηναϊκός… νιαούρισε εξαιτίας της βροχής, του κακού αγωνιστικού χώρου και της αδυναμίας του προπονητή του να διαχειριστεί ένα ματς που χρειάζεται και λίγο πάθος για να το πάρεις, απέναντι σε εχθρική έδρα. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του, έπαιξε χωρίς αύριο και ήδη έκανε επιτυχημένη τη χρονιά του αφού ζούσε κι ανέπνεε για αυτό το παιχνίδι.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ