2016-11-30 22:25:01
Φωτογραφία για Στο περιθώριο από τους προγραμματιστές του jailbreak ο Ιταλός qwertyoruiop
Για το jailberak του ios 10 ούτε κουβέντα η έστω μια ελπίδα από τους προγραμματιστές που γνωρίζουμε, καθώς όπως φαίνεται μέχρι σήμερα η Apple βγήκε νικήτρια αφού σταμάτησε στο ios 9.3.3. Όμως σίγουρα υπάρχουν πολλά παρασκήνια από αυτούς τους λίγους που το έχουν στην κατοχή τους.

Οι Κινέζοι φαίνεται πως ασχολήθηκαν με τις ευπάθειες του Android όπως διαλαλούν αλλά και με τα τρωτά σημεία του OSX για Mac αφού πρόσφατα κέρδισαν και ένα μεγάλο ποσό σαν ανταμοιβή.

Στην Ευρώπη ο πιο φλύαρος ο qwertyoruiop ένας μικρός ηλικιακά, φαίνεται πως το παραέκανε και τον έβαλαν στο περιθώριο οι προγραμματιστές.

Την Δευτέρα ο Γερμανός Stefan Esser αποφάσισε να μπλοκάρει τον λογαριασμό του Ιταλού όπου ο τελευταίος εκνευρίστηκε και δημοσίευσε ένα κώδικα του αλλά και βρίζοντας στο twitter τον Γερμανό.

Σήμερα σε συνέχεια του παραμιλητού, ανάφερε πως αποφάσισε να διδάξει αυτός πως βρίσκουμε ευπάθειες στο ios και ο @msolnik γνωστός κορυφαίος προγραμματιστής από την ομάδα DevTeam δεν έχασε ευκαιρία να του πει γελώντας "κανε το και θα έρθω".

Από τον Ιταλό πιτσιρικά δεν πρέπει να περιμένουμε κάποιο jailabreak ποτέ παρά το ότι ανεβάζει συνεχώς εικόνες με το εργαλείο του το Yalu,  αλλά η μακροχρόνια σιωπή εδώ και καιρό πιστεύω πως σύντομα θα σπάσει  έστω και με κάποιο semi εργαλείο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει S.O.S.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει S.O.S.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ