2016-12-01 20:48:09
Φωτογραφία για Τόλης Βοσκόπουλος: Η οργή του για τη Χαρά & το νέο τεστ πατρότητας
Για Πέμπτη φορά δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί το τεστ πατρότητας που θα αποδείξει αν ο Τόλης Βοσκόπουλος και η  Χαρά από τον γάμο του με τη Τζούλια Παπαδημητριου φέρουν το ίδιο γενετικό υλικό.

Ο διάσημος τραγουδιστής ξεσπάει και δηλώνει κατηγορηματικά πως δε θα ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία καθώς είναι η πέμπτη φορά που καλείται να δώσει αίμα για εξέταση DNA και η Χαρά δεν εμφανίζεται.

Το Πολυμελές Εφετείο Αθηνών είχε ορίσει συγκεκριμένο τόπο και χρόνο της διεξαγωγής του τεστ πατρότητας σε γνωστό εργαστήριο γενετικής ανάλυσης στο Χολαργό αλλά η Χαρά δεν παρουσιάστηκε.

“Για πέμπτη φορά καλούμαι να δώσω αίμα για εξέταση DNA. Εγώ είμαι πάλι εδώ και η Χαρά όχι. Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου! Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία. Εγώ έχω μια κόρη που βρίσκεται στο σπίτι μαζί μου", είπε ο ίδιος μιλώντας στην Espresso και συνέχισε:

“Εγώ την Χαρά την αγαπούσα! Όταν έφυγε στο εξωτερικό μίλησα στο τηλέφωνο και την ρώτησα αν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Εκείνη μου είπε ότι δεν θα έρθει ποτέ πίσω και ότι ντρέπεται για εμένα. Τότε ήταν που αποφάσισα μέσα μου ότι θα κινήσω τις διαδικασίες για να μην φέρει πλέον το όνομά μου, αλλά δεν το πραγματοποίησα. Εγώ της πλήρωνα τα πάντα! Της έδινα 1 εκατομμύριο δραχμές το μήνα”.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ