2016-12-02 19:11:57
Φωτογραφία για Τις έφαγε ο Ιμπάρμπο οπαδούς του Παναθηναϊκού
O Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να έφυγε, αλλά το… χάος στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Περίπου 50 οπαδοί πήγαν στη σημερινή προπόνηση στο Κορωπί, πρώτη του Μαρίνου Ουζουνίδη, τη διέκοψαν και άρχισαν να τα… ψάλλουν στους παίκτες για τα αποτελέσματα και την εικόνα τους, αλλά δεν έμειναν μόνο στα… λόγια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, με τον κόσμο να τα βάζει με τον Ιμπάρμπο, να τον κατηγορούν για αδιαφορία και μάλιστα να πέφτουν και… ψιλές στον Κολομβιανό. «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σέλφι και χοροί. Δεν ξέρεις που παίζεις και που έχεις έρθει. Σήκω και φύγε  αύριο και μην σε δούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ», φώναζαν κάποιοι στον Ιμπάρμπο με την κατάσταση να ξεφεύγει εντελώς.

Στόχος των οπαδών έγινε και ο Κάρλος Ζέκα, χωρίς ωστόσο η κατάσταση με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να ξεφύγει και έμεινε μόνο σε λεκτικό επίπεδο. Οι οπαδοί μίλησαν και στον Μαρίνο Ουζουνίδη, δείχνοντας πως δεν… ξεχνούν πως το καλοκαίρι έφτασε ένα βήμα από τον Ολυμπιακό
. «Πήγες να υπογράψεις στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Μη νομίζεις πως το ξεχνάμε. Είσαι εκτεθειμένος στα μάτια μας, αλλά έχεις μια ευκαιρία να το αλλάξεις. Κι έχεις ευκαιρία να στρώσεις και την ομάδα. Έχεις έρθει σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Άλλαξε το, είναι η μόνη σου ευκαιρία. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο». Κάποιοι του είπαν μάλιστα πως είναι ανεπιθύμητος. «Φόρεσες τη φανέλα του Παναθηναϊκού και δεν τη σεβάστηκες το καλοκαίρι. Να πας στον Ολυμπιακό, είναι ανεπιθύμητος σε εμάς». Από το λεκτικό… ντου των οπαδών δεν γλίτωσε κανείς, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες άκουσαν παράπονα, είτε όλοι μαζί, είτε ο καθένας ξεχωριστά, με τον Κουτρουμπή να τα ακούει από τον κόσμο, ενώ έντονες ήταν οι παρατηρήσεις και στον Γουακάσο.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ