2016-12-04 09:41:22
Φωτογραφία για Στάση… Κέρκυρα για την ΑΕΚ το Σάββατο!
Μετά τον Ολυμπιακό, η Κέρκυρα υποχρέωσε σε βαθμολογική απώλεια και δεύτερο «μεγάλο» του ελληνικού πρωταθλήματος μέσα σε μία εβδομάδα.

Ο Τουράμ «απάντησε» στο 74′ στο γκολ του Λαμπρόπουλου με το οποίο είχε προηγηθεί η ΑΕΚ στο 14′, αφήνοντας αήττητη την ομάδα του για πέμπτη συνεχή αγωνιστική, στο πλαίσιο της 13ης ημέρας στη Σούπερ Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ νωρίς, όταν στο 14ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από αριστερά ο Λαμπρόπουλος σηκώθηκε στο πρώτο δοκάρι και με ανάποδη κεφαλιά νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 0-1.

Αφού δεν δέχθηκαν κι άλλο γκολ, οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν στην επανάληψη, ισορρόπησαν τον αγώνα και τελικά κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τον Τουράμ στο 74ο λεπτό: από αδράνεια του Ντίντακ ο Σπίνουλας γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Λαμπρόπουλος δεν μπόρεσε να τη βρει και ο επιθετικός έγραψε το τελικό 1-1 με πλασέ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Σιόντης, Νίκιτς, Κόντος (46′ Γκόμες), Ντουαλά (90’+ Ντιμιτρόφσκι), Επστάιν (46′ Γεωργίου), Τουράμ.

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Αραβίδης (63′ Πατίτο), Αλμέιδα (87′ Πέκχαρτ).
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ