2016-12-06 23:48:07
Φωτογραφία για Εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο του αλβανικού σοσιαλιστικού κόμματος LSI
Ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ στο προγραμματικό συνέδριο του αλβανικού σοσιαλιστικού κόμματος "Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ένταξη" (LSI), που πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στα Τίρανα.

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο πρόεδρος του LSI και πρόεδρος του Αλβανικού Κοινοβουλίου, Ιλίρ Μέτα, ο οποίος τόνισε πως η ευρωπαϊκή ενσωμάτωση της Αλβανίας είναι το όραμα του κόμματός του, σημειώνοντας πως η χώρα του πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της προς αυτή την κατεύθυνση και πως το LSI είναι η πολιτική δύναμη που προσπαθεί να φέρει την φωνή της λογικής στην πολιτική ζωή της Αλβανίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο επικεφαλής της πολιτικής ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Τζιάνι Πιτέλα, ο οποίος σημείωσε πως η επιτυχία της ενταξιακής πορείας της Αλβανίας θα είναι επιτυχία για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς θα συνεισφέρει σημαντικά και στην σταθερότητα των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο κ. Καραγιάννης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη ανάγκη βελτίωσης των διμερών σχέσεων, στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και στη σύγχρονη ευρωπαϊκή αριστερά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ