2016-12-07 05:52:14
Φωτογραφία για Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα καθαρίζεις μόνο μια φορά τον χρόνο!
Καμιά φορά το λιγότερο είναι το καλύτερο. Όταν μάλιστα λόγος γίνεται για τα παρακάτω 5 κομμάτια της ντουλάπας σας, τότε ναι όσο λιγότερο τα καθαρίζετε τόσο καλύτερα! Μπορεί να σας ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά έτσι θα παραμείνουν καινούρια για περισσότερο!

Το μάλλινο παλτό σας: Σε αυτή την περίπτωση το καθαριστήριο μια φορά τον χρόνο είναι ό,τι χρειάζεται! Για πιο συχνό καθάρισμα μια βούρτσα για να απομακρύνει τα πολλά χνούδια ίσως είναι εντάξει. Οτιδήποτε παραπάνω θα αρχίσει να φθείρει το παλτό σας πριν την ώρα του!

Το βαμβακερό τζην σας: Εκείνο που όσο πιο πολύ το φοράτε τόσο καλύτερη είναι η εφαρμογή του! Για να το φρεσκάρετε ανάμεσα στις χρήσεις ψεκάστε το με ένα αρωματικό για ρούχα και συνεχίστε με στεγνό καθάρισμα. Και όταν έρθει η ώρα για το κανονικό πλύσιμο χρησιμποιήστε κρύο νερό και όχι το δυνατό πρόγραμμα του πλυντήριου!

Το δερμάτινο jacket σας: Ναι, όταν πρόκειται για αυτό το καθαριστήριο είναι η καλύτερη λύση. Αν θέλετε, όμως, να αφαιρέσετε καποιον λεκέ ένα νωπό πανάκι θα κάνει δουλειά! Μην ξεχάσετε, όμως, νατο αφήσετε να στεγνώσει πολύ καλά!


Τα καπέλα σας: Μπορεί να απορροφήσουν την υγρασία και την σκόνη από τα μαλλιά σας, αλλά το πλύσιμο δεν είναι λύση. Με ένα βουρτσάκι απομακρύνετε σκόνη και τρίχες βουρτίζοντας προς μία κατεύθυνση και όταν είστε έτοιμες να το αποθηκεύσετε τοποθετήστε σε μια καθαρή επιφάνεια με το πάνω μέρος προς τα κάτω, για να διατηρήσει το σχήμα του! Αν υπάρχει κάποιος επίμονος λεκές, τότε το καθαριστήριο είναι και πάλι η λύση!

Τα δαχτυλίδια σας: Και ειδικά αν αναφερόμαστε στα ακριβά κομμάτια σας. Το πλύσιμο που κάνετε στα χέρια σας είναι αρκετό και αν θέλετε κάτι παραπάνω, το ετήσιο ραντεβού με τον κοσμηματοπώλη σας είναι αρκετό!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ