2016-12-08 22:10:02
Φωτογραφία για Απίστευτο! Γρονθοκόπησε τον οδηγό του αστικού για το εισιτήριο
Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού αργότερα πέταξε πέτρα και έσπασε παράθυρο διερχόμενου λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας - Τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς Ο λόγος για έναν 22χρονο ρομά από την Ανθήλη Λαμίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε τσακωθεί πάλι με οδηγό του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας και τότε είχε σπάσει με πέτρα το παράθυρο και είχε τραυματίσει επιβάτη (δείτε εδώ).

Ο νεαρός ρομά πήρε χθες το μεσημέρι το αστικό από την πλατεία Πάρκου για να πάει στην Ανθήλη. Όταν ο οδηγός του είπε ότι πρέπει να βγάλει καινούργιο εισιτήριο, γιατί αυτό που είχε ήταν "χρησιμοποιημένο", τότε αυτός άρχισε να τον γρονθοκοπά στο πρόσωπο.

Ο οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ο 22χρονος το έσκασε. Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος νεαρός πέταξε πέτρα σε και έσπασε παράθυρο διερχόμενου λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας, στο 1ο χλμ Λαμίας - Αθηνών.

Τελικά ο 22χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς του Α.Τ. Λαμίας στην Ανθήλη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ