2016-12-24 20:27:13
Φωτογραφία για Eurovision 2017: Με ποιο συγκρότημα θα πάμε στο Κίεβο;
Δημοσιεύματα θέλουν γνωστό ελληνικό συγκρότημα να έχει ετοιμάσει υποψήφια τραγούδια για την κλειστή επιλογή, που θα ακολουθήσει η ΕΡΤ, ώστε να επιλέξει τον εκπρόσωπό μας στη Eurovision 2017.

Φαίνεται πως τα δημοσιεύματα τελικά έχουν βάση, αφού, οι Stereo Soul εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνουν την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Κίεβο. Στην επίσημη σελίδα του group στο facebook, ο Bradley θέλοντας να ευχαριστήσει όλους αυτούς που του ευχήθηκαν για τα γενέθλια του, αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο studio μαζί με τον Παναγιώτη Πάλλη και ηχογραφούν νέα κομμάτια για ένα μεγάλο πρότζεκτ.

Ο Παναγιώτης Πάλλης και ο Bradley White Dale, που έγιναν ντουέτο από τον Θοδωρή Μαραντίνη κατά τη διάρκεια των bootcamps στο τάλεντ σόου X Factor στον ΣΚΑΙ, είχαν φτάσει στην 3η θέση.

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για κλειστή επιλογή του 39ου εκπροσώπου μας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στο Κίεβο της Ουκρανίας. Αν και η ΕΡΤ δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση.

Αν το δημοσίευμα είναι αληθές, τότε πέρα από τους Giorgina και Dj Con Cept που έχουν θέσει την υποψηφιότητά τους, θα έχουμε και τους Stereo Soul στην τελική κούρσα της επιλογής!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ