2016-12-27 21:08:12
Φωτογραφία για Έτσι θα καταφέρεις να ηρεμήσεις μέσα σε λίγα λεπτά εύκολα και απλά!
Ακόμα και αν είστε τέρας ψυχραιμίας υπάρχουν φορές που μπορεί το άγχος και τα νεύρα να σας υπερνικήσουν! Οι παλμοί ανεβαίνουν, νιώθετε μια πίεση και ιδρώνετε. Αυτά είναι τα αρχικά συμπτώματα, πώς θα ηρεμήσετε; Μέσα σε πέντε λεπτά!

Μπορείτε να ελέγξετε την αναπνοή σας: Πώς; Καθήστε με την πλάτη ίσια και κλείστε με το δείκτη και τον μέσο το αριστερό σας ρουθούνι και εισπνεύστε από το δεξί. Κλείστε τώρα το δεξί και εκπνεύστε από το αριστερό. Επαναλάβετε για λίγα λεπτά και νιώστε την ηρεμία να επανέρχεται!

Ένα γνωστό «γιατρικό» είναι το πράσινο τσάι: Περιέχει αμινοξέα τα οποία μειώνουν την ένταση που νιώθουμε, ενώ αυξάνουν και τα θετικά συναισθήματά μας!

Ακούστε μουσική: Την αγαπημένη σας. Είναι γνωστές οι θετικές της επιδράσεις στον οργανισμό μας. Είτε είστε της soul είτε της rock, ακούστε την και ηρεμήστε Μετρήστε ανάποδα: Ακούγεται παιδιάστικο, αλλά η αντίστροφη μέτρηση θα σας κάνει να πάρετε τον χρόνο που θέλετε και να μιλήσετε, αφού έχετε σκεφτεί καθαρά τι θα πείτε!

Σκεφτείτε θετικά: Εκείνη την ώρα που βράζετε από οργή ή τρέμετε από άγχος είναι το τελευταίο που σας έρχεται στο μυαλό, πιεστείτε όμως, λιγάκι και θα χαλαρώσετε! Κρατήστε τα θετικά και σκεφτείτε όσα θέλετε να πετύχετε. Έτσι θα επιδράσετε θετικά στην ψυχολογία σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ