2016-12-28 21:28:15
Φωτογραφία για Έθιμο και οι συλλήψεις για παράνομο τζόγο
Συνεχίζονται οι συλλήψεις για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, καθώς το φαινόμενο εντείνεται τις ημέρες των εορτών Στο Ηράκλειο την Τρίτη συνελήφθησαν 4 Έλληνες, ηλικίας 51, 41, 40 και 31 ετών σε καφετέρια, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ο 31χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, τη διενέργεια και διεξαγωγή του απαγορευμένου και τυχερού παιγνίου «POKER», στο οποίο συμμετείχε μαζί με τους τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν:

Το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου

300 μάρκες πονταρίσματος

1 τράπουλα

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Και στα Χανιά

Τέσσερα άτομα (3 Έλληνες και ένας αλλοδαπός) συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης και στα Χανιά, ενώ κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών

Οι τρεις ντόπιοι, ηλικίας 62, 53 και 42 ετών και ο 24χρονος υπήκοος Γεωργίας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, μετά από έλεγχο σε καφενείο ιδιοκτησίας  51χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ο 24χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος να έχει επιτρέψει και να συνδράμει τον 62χρονο, τον 42χρονο και τον 53χρονο στη διεξαγωγή του απαγορευμένου παιγνίου «φρουτάκια» μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών οι οποίοι διενεργούσαν το παράνομο ηλεκτρονικό τυχερό παίγνιο.

Ειδικότερα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

6 οθόνες σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών,

6 πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών,

6 χειριστήρια και

6 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών,

1 ηλεκτρονική συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών,

το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ