2016-12-29 06:03:24
Φωτογραφία για Τα 23 έφτασαν τα νεκρά ελάφια που έχουν βρεθεί πυροβολημένα στα Μαριτσά Ρόδου τις τελευταίες 15 μέρες
Άλλα τέσσερα ελάφια βρέθηκαν νεκρά πυροβολημένα στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Μαριτσά στην Ρόδο τις τελευταίες τέσσερις μέρες και όλα φέρουν διαμπερή τραύματα στον λαιμό.

Σύμφωνα με τον θηροφύλακα Μανώλη Στέργου, και έχει τραβήξει και τις σχετικές φωτογραφίες, όλα τα ζώα έχουν πυροβοληθεί στο ίδιο σημείο στον λαιμό αλλά δυστυχώς δεν έχουν εντοπιστεί τα βλήματα, αφού τα τραύματα είναι διαμπερή. Έτσι μόνο υποθέσεις μπορούν να κάνουν για το τι είδους όπλο χρησιμοποιεί ο δράστης, ο οποίος συνεχίζει ουσιαστικά ανενόχλητος την δολοφονία των Dama – dama εδώ και μήνες.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Είδησεων τα δύο από τα ελαφάκια βρέθηκαν σκοτωμένα τα ξημερώματα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου μόλις λίγες δεκάδες μέτρα από την κεντρική πύλη στρατιωτικού φυλακίου που βρίσκεται στην περιοχή του Άνω Καλαμώνα.

Μετά από σύσκεψη που έγινε παρουσία του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νίκου Θεοδωρίδη, να ενημερωθεί αναλυτικά ο εισαγγελέας και να ζητηθεί η άμεση συνδρομή των έμπειρων αστυνομικών που διαθέτει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, έτσι ώστε να ανοίξει μεγάλη έρευνα η οποία θα οδηγήσει στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Αναμένεται να ζητηθεί και η συνδρομή του Στρατού καθώς και η αξιοποίηση καμερών ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.

Θυμίζουμε ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου «Ρόδια Έλαφος» έχει επικηρύξει τον δράστη με το ποσό των 5.000 ευρώ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ