2016-12-30 20:00:44
Φωτογραφία για Τσάμπα ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Καζάν
Με ήττα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας καθώς ηττήθηκε στο «Basket Hall» του Καζάν από την Ούνικς με 83-81, σε ένα παιχνίδι που έλεγχε για 23′ λεπτά όταν και προηγήθηκε με +14 (40-54) και φανέρωσε μαζεμένες όλες τις αδυναμίες του από εκείνο το σημείο και πέρα, όταν έχασε τον έλεγχο και στις δυο πλευρές του παρκέ, στην χειρότερη «εμφάνιση» και του Τσάβι Πασκουάλ στο «τριφύλλι». Οι πράσινοι δέχθηκαν 48 πόντους στην επανάληψη και απώλεσαν διψήφιες διαφορές και με τέτοια αποτελέσματα δε μπορούν να ελπίζουν σε αβαντάζ έδρας.

Οι «πράσινοι» στα τελευταία 17 λεπτά της αναμέτρησης δέχτηκαν ένα επιμέρους σερί 43-27, και από την στιγμή που ο Τσάβι Πασκουάλ τράβηξε στον πάγκο τον συγκλονιστικό Νικ Καλάθη, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας με 23 πόντους (8/12 δίποντα, 2/4 τριπ., 6 ασίστ), έχασε κάθε συγκέντρωση μέσα στο παρκέ, δεχόμενος συνεχώς το ίδιο «κόλπο» από τους Κολόμ και Ουίλιαμς, με τον δεύτερο να φτάνει σε ρεκόρ καριέρας στην διοργάνωση με 19 πόντους (9/14 διπ., 9 ριμπ.)
. Από την στιγμή που μπήκε στην εξίσωση και ο τρομερός Κιθ Λάνγκφορντ (27 π., 6/7 βολές, 6/11 διπ. 3/3 τριπ., 5 ασίστ), σε συνδυασμό με κάποιες περίεργες αποφάσεις των διαιτητών, έγειραν την πλάστιγγα προς την ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν, η οποία δεν είχε στην διάθεση της και τον Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος υπέφερε από ίωση. Ο Ντεμέτρις Νίκολς είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τον Παναθηναϊκό και να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την πάσα του Μάικ Τζέιμς στο φινάλε, προσποιήθηκε, σούταρε εντός χρόνου πατώντας τη γραμμή του τριπόντου, αλλά βρήκε σίδερο. Έτσι, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση. Πλέον ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 9-6, και έχοντας μπροστά του το εκτός έδρας παιχνίδι στο ΣΕΦ, βλέπει την υπόθεση τετράδα να δυσκολεύει.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ